Ovulace a žádný hlen po spontánním potratu

79
15.6.16 15:18

Ovulace a žádný hlen po spontánním potratu

Ahoj, mám takový problém, na začátku června jsem samovolně potratila v 5tt, na revizi jsem nebyla, vše odešlo samo, ani jsem nekrvácela dlouho. Bohužel dodnes (11.DC) od skončení krvácení pociťuji dole dost nepříjemné sucho, hlen nemám vůbec žádný. Vzhledem k tomu, že bychom se chtěli co nejdříve zase snažit a ovulku sleduju pomocí hlenu, tak mám docela obavy. Máte některá podobnou zkušenost, měly jste také takové suché pocity a zpožděnou ovulaci? Zatím nechci panikařit, pořád doufám, že se hlen i ovulace objeví. Vím, že se tělo asi potřebuje ještě dočistit, ale ono pak i při tom snažení to docela drhne. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10426
15.6.16 15:23

@Liliana28 já měsíc po SP neměla hlen vůbec žádný, měřila jsem BT, takže jsem ovulaci odchytla, asi 20DC (ale já mívám i normálně pozdě ovulaci, 17-19DC), takže žádný velký posun nebyl, jen prostě žádný hlen, žádná bolest. Další měsíc jsem zkusila Fertipronu, nevím, jestli pomohla, ale hlen ukázkový, ovulace 17DC a ovulační bolest nesnesitelná (a to jsem ji posledních pár cyklů skoro nepociťovala) a za 10 dní // :palec: takže je možné, že někdo ten první cyklus po SP prostě není připraven, i když ovulace proběhne, tak ne úplně „kvalitně“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.6.16 15:33

@Meera : Moc díky a gratuluji k // :palec: no já právě koncem dubna vysadila HA, 10.DC proběhla ovu (docela brzo) a hned jsem otěhotněla, bohužel to nedopadlo. Tak jediný, co by mě drželo nad vodou je, že bych aspoň věděla, že už snad nějak funguju a dalšímu mimi by nic nebránilo. BT si měřit nechci, nemám na to nervy a stejně v tom neumím číst. :) Tak doufám, že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
15.6.16 15:37

@Liliana28 to víš že je, hlavně se nenech nervovat tím, co všude čteš, že po SP je pohnojeno. Možná je, ale nikdo neříká, že se to musí povést hned v prvním cyklu po SP. V klidu nech tělo se vzpomatovat, plodní evidentně jste, takže se čiňte a věřím, že brzy uspějete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.6.16 16:04

A co bazální teplota? Ovu testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4225
15.6.16 16:09

Buď v klidu, já jednou ovulku měla bolestivou, pak jednou bez bolesti, jednou s hleníkem, podruhé bez. Otěhotněla jsem, ale také jsem spontánně potratila v 8tt. Pak jsem tedy koupila kontryhelový čaj, aby se mi po potratu srovnala sliznice, pak jsem následně asi měsíc zobala nosifol, aby se mi srovnala ta ovulace a tři měsíce po potratu jsem otěhotněla. S tím nosifolem jsem si koupila ovulační testy, ale hledník jsem měla uplně jindy, než pozitivní ovu test a bolesti žádný. Pak jsem začala krvácet, probrečela jsem to, že zase nic a přitom už jsem musela být těhotná. Další menstruace nepřišla. A to jsem ještě od toho potratu střídavě krvácela mezi menstruací, po sexu apod. :nevim: Teď mám sedm týdnů do porodu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.6.16 17:11
@Amarel píše:
A co bazální teplota? Ovu testy?

Neměřila jsem, v těch grafech se moc nevyznám, ani ovu testy jsem nezkoušela, nějak v ně nemám důvěru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
15.6.16 17:16

@PapeJ : Taky dobrý. :palec: Já fakt nevím, přijde mi, že když tam není žádný hlen, že nebudu mít ani ovulaci a pak se stresovat, jestli další cyklus bude. A to jsem tomu po potratu chtěla dát volný průběh, že to nebudu sledovat ani řešit, ale fakt mě to rozhodilo a teď nedokážu myslet na nic jinýho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
15.6.16 17:16

@Liliana28 nech to zatím osudu, než začneš testovat a měřit…zkus pár měsíců v klidu sexovat, nenech se semlít testy a měřením. Až kdyby to nějakou dobu nešlo, tak začni řešit. Já začala od třetího cyklu a teď mě to mrzí, že jsem si udělala ze života pakárnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.16 07:35

@Meera : Já bych to taky chtěla nechat osudu, doufám, že se to spraví, ale co dělat do té doby? Dole to mám jak na Sahaře, chudák partner si za chvíli bude myslet, že mě nepřitahuje :roll: I když zrovna nesexujeme, je to nepříjemný, i když jen sedím… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10426
16.6.16 08:44

@Liliana28 příští cyklus už to bude dobrý a tendle kupte lubrikant, no :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
16.6.16 08:49
@Meera píše:
@Liliana28 příští cyklus už to bude dobrý a tendle kupte lubrikant, no :palec:

Lubrikantu jsem se až doteď bránila, ale asi to bude nevyhnutelný. Zkusím a doufám, že příště už ho nebudeme potřebovat. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty