Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
chtěla bych touto cestou něják oživit téma o IVF a najít někoho, kdo je na tom podobně jako já. 7.4. jsem byla na svém druhém ETu (8 buněčné embryjko).PICSI+AH. Poprvé nám to bohužel nevyšlo..těhu testy sice pozitivní, ale jednalo se o biochemické těhu. Je tady někdo jako já, kdo je v očekávání zda transfer vyšel nebo ne?
![]()
@Mína11 píše:
Ahoj holkychtěla bych touto cestou něják oživit téma o IVF a najít někoho, kdo je na tom podobně jako já. 7.4. jsem byla na svém druhém ETu (8 buněčné embryjko).PICSI+AH. Poprvé nám to bohužel nevyšlo..těhu testy sice pozitivní, ale jednalo se o biochemické těhu. Je tady někdo jako já, kdo je v očekávání zda transfer vyšel nebo ne?
![]()
![]()
Ahojky,
já se hlásím, jsem po ET VČERA 6 TI BUNĚČNÉ, čekám, zda budu mít příznaky a nic nedělá,…jen ležím…Jak Ti je 5.den,já mám za sebou první ET A DOUFÁM, ŽE POSLEDNÍ…
![]()
Já taky zatím jen ležím.. nic mě nebolí, nic zvláštního se neděje..jen doufám, že to už je naposled a zadaří se.
![]()
@Mína11 píše:
Já taky zatím jen ležím.. nic mě nebolí, nic zvláštního se neděje..jen doufám, že to už je naposled a zadaří se.![]()
![]()
Moc Ti to přeji…
![]()
@Mína11 píše:
Tak jsem to dneska nevydržela a testla.. a bílo :/![]()
Asi bylo brzo, neboj dočkáme se…
![]()
@Mína11 píše:
@valise tak co testik, uz probehl?![]()
![]()
ahojík,
ještě raději ne, je to šestý den, asi tady moc nespěchám, když jsme se snažili přirozeně, testovala jsem po týdnu, bylo to dost na psychiku, teď raději počkám a jak ty? ![]()
@valise ja jsem dnes 10.den.testuju kazdy den a bilo
myslim, ze uz je to ztracene
![]()
@Mína11 píše:
@valise ja jsem dnes 10.den.testuju kazdy den a bilomyslim, ze uz je to ztracene
![]()
to je mi líto, mne řekli 14.dní, tak počkám…pokus se ještě počkat, máš nějaké příznaky???
@valise me uz asi 3 dny silene boli bricho.jako by mela prijit ms.ale stale nic..jinak zadne priznaky nemam..
na krev jdu az 25.4.,ale myslim, ze mi jen potvrdi, to co tusim
![]()
@Mína11 píše:
@valise me uz asi 3 dny silene boli bricho.jako by mela prijit ms.ale stale nic..jinak zadne priznaky nemam..![]()
na krev jdu az 25.4.,ale myslim, ze mi jen potvrdi, to co tusim
![]()
třeba ne uvidíš, četla jsem si diskusi o těhu testech, taky je v nich docela rozdíl…jaký používáš, já měla většinou Mamatest 10,ale ten je podle jedné z diskuse méně spolehlivý, je to někdě v historii, tak se mrkni, ale ta bolest má být,
Mam nakoupene mamatesty 10
bolesti mam nekde fakt velke, ale ms nikde..kdyby byl na testu alespon dusik..ale ani tuk. uplne bilo
procitam ruzne diskuze, ale skoro kazda pise, ze od 7.dne uz na testu mely naznak druhe carky
a ty mas nejake priznaky?
@Mína11 píše:
Mam nakoupene mamatesty 10bolesti mam nekde fakt velke, ale ms nikde..kdyby byl na testu alespon dusik..ale ani tuk. uplne bilo
![]()
procitam ruzne diskuze, ale skoro kazda pise, ze od 7.dne uz na testu mely naznak druhe carky
a ty mas nejake priznaky?
jako ve svých předchozích těhu před 25 a 16 ti lety nemám, ale to jsem byla přirozeně, teď se projevují ty hormony, nevím trochu mne bolí prsa, ale jinak nic…ono toto těhu je asi jiné, než tybez horonů, alespoň co se týče příznaků, neházej flintu do žita, třeba je vážně brzo, moc bych Ti přála…
![]()
Dneska 11.den.bolesti stale jako pred MS..dneska silena bolest hlavy..zkusila jsem testik a pidi duch..zatim z toho radeji zadne zavery nedelam ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.