Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
.
Příspěvek upraven 29.08.16 v 07:07
@ZZloba89 Ahoj, už tu pár diskusí je, takže můžeš mrknout i tam
Jinak já jsem dnes 4. den stimulace gonalem, je mi 24 a snaha taky rok a něco ![]()
@ZZloba89 Máme to pero, takže aplikace je docela jednoduchá, pak mám ještě něco, nevím přesně název, a to už jsou injekce, tak to bude horší. Partner, sama bych si to asi nepíchla, no tak kdybych musela, tak jo, ale když nemusím, tak radši ne
Vpich nebolí, pak když tam tlačí ten obsah, tak to malinko pálí, ale vůbec se neboj, žádná tragedie
Nebyla jsi na inseminacích? To se píchá pregnyl. Taky obyč injekce, měla jsem dvakrát, tak už jsem trošku otrkaná ![]()
@ZZloba89 Tak to máme stejný problém. My na IUI byli, nic jsem neplatila, ale ztráta času to asi trošku je, každopádně mi pan doktor řekl, že je lepší zkusit nejdřív IUI a pak IVF. Kam chodíte?
@ZZloba89 My do pronatalu v Kolíně, kdy máš začít se stimulací? Už víš?
V papíru mám napsaný že se mám dostavit 19.4 na začátek stimulačního protokolu. Bude to 19 dc. Teď beru Marvelon
@ZZloba89 Takže máš asi dlouhý protokol? Já měla krátký, takže stimulace od 2 DC. Tak supr, to máš taky za chvilku ![]()
@lennkaa píše:
@ZZloba89 Máme to pero, takže aplikace je docela jednoduchá, pak mám ještě něco, nevím přesně název, a to už jsou injekce, tak to bude horší. Partner, sama bych si to asi nepíchla, no tak kdybych musela, tak jo, ale když nemusím, tak radši neVpich nebolí, pak když tam tlačí ten obsah, tak to malinko pálí, ale vůbec se neboj, žádná tragedie
Nebyla jsi na inseminacích? To se píchá pregnyl. Taky obyč injekce, měla jsem dvakrát, tak už jsem trošku otrkaná
Jak dlouhá je ta injekce? Bojím se že nebudu schopna píchnout si třeba 3cm jehlu do bříška…
@lennkaa asi dlouhý, jsem z toho strašně vyjukaná. Většinou jsem kliďas ale teď jsem pomalu na prášky. Nemůžu spát a furt přemýšlím…
@ZZloba89 tři cm nemá, tak půlku bych tipla. Když se bojíš, nemůže ti to píchat někdo jiný? Partner nechce?
@ZZloba89 Chce to klid, já teda asi působím, ale taky mám strach, ne z injekcí nebo punkce, ale z neúspěchu. Mám to dost náročné v práci a je velice těžké skloubit doktory a práci a ještě tak, aby o tom v práci nevěděli.
@lennkaa partner je sice hrdina, ale trochu se obávám že to nedá, bojí se mě pořádně zalehnout ať mi neublíží i při sexu a to rozhodně žádné tintítko nejsem…
Neumí způsobovat bolest;)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.