Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky kdyby někoho zajímalo v DR.MAX je v akci Femibion 60tbl 539kč nebo 30 tbl 335kč ![]()
@Romčinka No boli me hrudnik pri nadechu a boli me bricho, mela jsem velke riziko hyperstimulaku, ale az tam to snad nedojde.
@Romčinka První den mi nebylo nic moc, jen jsem ležela a chodila v předklonu na záchod, druhý den o dost lepší, břicho teda bolelo dost, ale dalo se. Dneska břicho zas o trošku lepší, ikdyž v práci mám co dělat a to dýchání je snad už taky lepší. Snad se tomu hyperstimuláku vyhnu. Tobě je fajn? ![]()
@lennkaa jo taky cítím břicho, včera bolelo dnes přes den vůbec a ted trochu jo ale nenic hrozného.
Holky jak je to se sexem po OPU??
![]()
@Romčinka joo tak to nevím ale. myslím ze s ochranou se může ne. Nám porad připomínají ze i pri stimulaci jen s ochranou
@wendisek aha tak to mě nic takového neřekli a ve stimulaci ochrana tedy neproběhla ted po OPU se už trochu bojím to asi nebudu riskovat ![]()
@wendisek otěhotnět když pícháš injekce proti ovulaci???No to je dobrý a mi si nedávali pozuor, toto slyším prvně
![]()
@Romčinka no já ještě jedla prověří tak u te nás porad upozorňovali mela sem dlouhý protokol tak jsem začínala 16 DC jist proveru pak 23dc pichat Dipherelinu a az sem dostala MS tak merional
@wwweru ahoj a už oplodněná? já měla folíku taky 17-18 ale z jednoho vaječníku to nešlo odebrat, tak že z jednoho zůstalo 8 vajíček a oplodnilo se jen 5 a z toho jedno na tom včera bylo už špatně ![]()
@Romčinka jestli se podařilo nějaké oplodnit se dozvíme až zítra ráno.. jsem z toho smutná.. to nejsou zrovna super vyhlídky..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.