Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wwweru tenhle stav jsem měla včera já neboooj to bude dobrý určitě se oplodní všechny 4
![]()
@lennkaa píše:
@Romčinka Ahoj, tak z 25 folikulů bylo ve 23 vajíček, oplodněno 17, více se dozvím ve čtvrtek. Co u tebe nového?
tak jak to vypadá kolik jich máte a jak ti je, kdy bude ET?
![]()
Ahoj kocky, tak hlasim stav. Mame devet embryjek, zitra jedno zavedem a zbytek budeme mrazit, pan doktor byl moc spokojeny. Jinak ja 25 folikulu, 23 vajicek, druhy den oplodneno 17 a dnes ctvrty den 9 sampionu ![]()
@Romčinka Máš čtyři? Já mám taky zítra volat, ale spíš jsme se měli rozhodnout, jak to chceme s mražením a podle toho se bude odvíjet samozřejmě zas částka
Neboj, budu ti moc držet palce. Já už nemůžu vydržet v práci, fakt nevím co mám dělat, příští týden bude tak náročný a zrovna po ET ![]()
@lennkaa ahojky ty budeš chodit do práce? Jinak dnes jsem volala a ET bude až zítra, vybírají to nej embryjko a zůstali 3,tak do zířka bude ten náš šampion bojovat ![]()
Ahoj, tak ze 4 vajíček byly jen 3 zralé, všechny 3 jsou oplodněné, tak doufám, že se budou zdárně vyvjíje a že to žádné nevzdá… já to taky nevzdávám… ![]()
Ahoj kocky, tak uz letim po ETU, vse v poradku, mame devet mrazacku ![]()
@Romčinka Zítra mi zavolají jak se to vyvíjí a v pondělí znovu a buď se v úterý zmrazí kvůli PGS (riziko věku) nebo kdyby zbylo jen jedno, tak to asi risknem a udělá se v úterý čerstvý ET..
@lennkaa to je tedy paráda
a odpočíváš? Co ti řekli, máš ležet?
@wwweru aha no tak snad se jim bude dařit, držím moc palečky
![]()
@Romčinka Ležela jsem jen asi půl hodky po akci a pak už jsem normálně fungovala, asi budu nakonec chodit do práce, ale nechce se mi ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.