1. Ivf duben/květen 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5812
3.4.16 15:08

@lennkaa ten mam taky v poradku HP ale ono asi zalezi na centru :-) jaky kdo da protokol u nas v tom spermiu je vlastne sptne DNA vzdy otehotnim ale nedonosim mela sme ty potraty behem pul toku vzdy v tom 11tt miminku prestalo byt srdicko :-) tak snad ted uz to klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
3.4.16 15:09

Dělali vám nějaké imuno nebo genetické vyšetření před začátkem stimulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
3.4.16 15:09

@wendisek A kdy tak půjdeš na punkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
3.4.16 15:11

@ZZloba89 jo meli jsme vsechno Imuno, genetiku, spermiogram i s fragmentaci DNA, hormonalni profil byly jsme na testech oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
3.4.16 15:12

@lennkaa ted bych mela pristi tyden dostat ms pak si zacit k tomu dipherelinu michat jeste merional a asi kolem 20 dubna na odber mame urcenou proglouzenou kultivaci a hlavne vysetreni PDG/PGS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
3.4.16 21:27

Ahojky všem, já stimuluji na 1 IVF dnes jsem píchla první, Puregon:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
6.4.16 20:49

Ahoj všem, také stimuluji na první IVF - Synarel sprej a Gonal pero, dnes si píchám třetí dávku, v pátek bude kontrolní UTZ jak rostou folikuly. Jak zvládáte stimulaci? Nejste z toho unavené?
Snažili jsme se přes dva roky než jsme zašli do CAR, kde nám řekli, že já jsem OK, ale přítel má tak mizerný spermiogram, že není bez IVF šance.
Máme se rozhodnout jestli akceptujeme spermie dárce, pokud by jeho vzorek v den D neobsahoval žádné použitelné… na to vůbec nejsem schopná odpovědět.. v pátek máme doktorce říct, zda ano nebo ne.. připadá mi hrozné zbytečně postoupit stimulaci a nemít čím vajíčka oplodnit, ale cizí dárce..? Nevím jak se s touhle otázkou poprat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
6.4.16 21:36

@wwweru Ahoj, vítej :mavam:
Máme to taky tak, já jsem dnes 7. den stimulace, zvládám to dobře, lehce mě bolí břicho a jsem nafouklá. Chodím normálně do práce, funguju.
Máme stejný problém, já OK, problém u muže, ale určitě ne takový jako u vás, máme snížené hodnoty, ale je to spíš tak, že přirozeně bychom dlouho čekali, tak jdem do IVF.
S tím spermatem dárce je to docela divný rozhodovat se pak na poslední chvíli. Byl tvůj partner na kontrolní SPG? Zkoušeli jste vitaminy nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
7.4.16 17:39

Na kontrolním SPG byl, stejně špatný jako ten první.. Časový odstup něco přes půl roku. A to bral celou dobu Fertilman. Kdysi měl úraz při fotbale a po něm zánět varlat, urolog mu teď řekl, že to bylo asi špatně přeléčené, takže šance na zlepšení nula.
Věřím, že těch pár dobrých spermií, co tam byly minule, tam najdou i až bude potřeba.. Představa dárce je mi fakt hrozně nepříjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
7.4.16 17:45

@wwweru Aha :( tak to mě mrzí, manžel bere taky fertilan, tři měsíce, tak jsem zvědavá, jak dopadne SPG při IVF, pokud mi teda řeknou.
Budu moct držet palce, ať se pár bojovníčků najde, když tam byly jednou, budou zas, neboj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
7.4.16 20:21

Holky ja sem jak verlyba pri te stimulaci strasne se me nafouklo bricho mate to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.4.16 09:36

@wendisek ahoj já jsem 6 den stimulace a ty???A zatím nejsem moc nafouklá:o)Kam chodíš do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
8.4.16 10:14

@Romčinka ahj ja 7 den stimulace chodim do Brna do Heliosu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.4.16 10:29

@wendisek a ty máš dlouhý protokol vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
8.4.16 11:29

@Romčinka jj mam dlouhy a kam chodis ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.