Plánovaný styk po Pregnylu

29.3.16 22:58

Plánovaný styk po pregnylu

Hezký večer..Mám dotaz.. ve středu 23.3.jsem byla na kontrole v Pronatalu dělali mi UTZ..Měla jsem podstoupit 2 IUI ale vzhledem ke svátku který vycházel na pátek nám naplánovala P. doktorka styk.. Pregnyl mi píchla sestra hned tam ve středu.. A teď co mě trápí..Od pondělí mě píchá na levé straně zřejmě ve vaječníku.. A dnes mě v,,tom vaječníku" úplně řeže a píchá i když jdu na malou..Tak nevim co to může být :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
700
30.3.16 02:58

@Dandulinka24 mě to taky dělalo…nakonec to bylo asi tou náhlou změnou hladiny hormonů. Moc držím pěsti, ať vám to vyjde. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.3.16 08:35

@Dandulinka24
Na bouřlivou ovulaci se mi to zdá už pozdě… :think: Je to týden od píchnutí. No a na těhotenský příznak zase brzy. Asi bych si zašla na kontrolu na gyndu, jestli se ti neudělala třeba cysta. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.16 08:57

@hehehe Já si radši skočim na gyndu ať vim a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.4.16 13:08

Tak jsem dnes byla na gyndě a p. doktor byl překvapen. Myslel si že jsem asi nastydlá ale když mi udělal UTZ tak mi zjistil že mám zvětšený levý vaječník 50mm. a dokonce dva folikly 22mm.Tak proto mě to bolí..Říkal že zřejmě ovulace neproběhla ale jistý si není..Říkal že mohl prasknout nějaký ale těžko říct kolik se jich utvořilo..Takže teď musím počkat..Mám ležet hodně pít.. a užívat nějakou bílkovinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.