Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@lennkaa aha no já myslela že právě má ležet aspon dva dny a nohy nahoře
![]()
Já mám volno a možná půjdu do práce po dalším víkendu ![]()
@Romčinka To se máš, já bych jako mohla mít neschopenku, ale jsem blbá no ![]()
Ne pan doktor říkal, že to je kravina ležet s nohama nahoře, že normálně fungovat, jen ne fyzická námaha ![]()
@lennkaa jojo ráno mám volat v 7 hodin v kolik mám dorazit ale prý to bude kolem 9 h
![]()
@Romčinka My volali v devět a ET byl v jedenáct, takže asi podobné, jen mě zaráží, že v sobotu, myslím si, že pronatal v sobotu nefunguje ![]()
@Romčinka Ahoj, zatím se drží všechny tři, jedno je hodnocené trochu hůř, ale jen mírně. V pondělí mi zase zavolají, tak snad to budou stejně dobré zprávy. ![]()
Co tvůj ET, jak to proběhlo?
Tak holky hotovo
Vůbec nic jsem necítila a viděla na UTZ jak mi to tam zavádí a dokonce mám fotku s UTZ
Man tři dny odpočívat ale neznamená to že ležet celou dobu a potom normálka
Test prý za 14 dní ufff to budou nervy!!!Jinak jsem měla vloženou Morulu a nakonec budou asi 3 mrazáčci, mám volat v pondělí nechají je se vyvýjet ještě do zítřka ![]()
@Romčinka tak to jsou výborné zprávy
Já mám jít na krev 29.4. a nevím, jestli budu testovat, nesnáším dělání testů ![]()
@lennkaa já jdu na kontolu až 18.5 a na krev se u nás nechodí ale zajdu si do laborky v místě bydliště a test udělám, počítám 10 den po…
holky po ET omezili jste se nějak v jídle???,pijete kafe jo pijete nějaké bylinky, předem děkuji ![]()
@Romčinka Tak koukám, že každý CAR to má opravdu jinak.
Na kafe vůbec nemám chuť, jinak nebudu jíst, to co by těhotné neměli, třeba hermelín a tak, s bylinkama bych možná byla taky opatrná.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.