Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Romčinka 8 vajíček je v pohodě.. mě říkala doktorka, že mají nejlepší výsledky, když se vytvoří tak 10 max. 15 folikulů, protože když je jich víc bývá problém s kvalitou..
Jinak mám 11 folikulů na levém vaječníku, pravý mi na stimulaci moc nereaguje. Už jsou 18mm a ve čtvrtek jdu na OPU. Budeme mít taky ISCI+PISCI, prodlouženou kultivaci, embryoscope a PGD (jsme starý, tak nám tu genetiku trochu vnutili).
Doufám, že nám to všem dopadne úplně nejlíp a ať je vám holky dobře a bříška nebolí.. ![]()
@wwweru me je 23manzelovi 25 ale máme špatnou fragmentaci DNA proto máme jestk k ISCI to PISCI a PDG
@Romčinka Ahoj, tak z 25 folikulů bylo ve 23 vajíček, oplodněno 17, více se dozvím ve čtvrtek. Co u tebe nového?
@wwweru jojo taky jsem slyšela no uvidíme dnes až tam zavolám jak to vypadá, já měla 11 folíku a z toho 8 vajíček:o)Ve čtrvtek ti držím moc a moc palečky
![]()
@lennkaa ty brdo to je slušnýýýýý, no já v 13.30h budu volat do laborky kolik se jich z 8 oplodnilo, trochu pracují nervíky, jinak dnes jsem se vypsinkala a břicho zatím v klidu ![]()
@lennkaa tak z 8,máme jen 4 oplodněné, doufám že některé přežije
![]()
@wwweru jojo budu se snažit na to nemyslet a uvidíme v pátek:o)
@Romčinka ono to tak je, vzdy se nejake neoplodni, ale neboj, minimalne parecek zustane
Ja dam vedet zitra. Moc dobre mi ale neni ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.