Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ZZloba89 Manžel s tím měl taky problém, říkal, že nechce. Ale nejde to jinak, musím ráno v šest než jdu do práce a to opravdu nemám možnost nikoho sehnat, on ti to píchne, když bude muset.
@ZZloba89 U nás to ví jen část rodiny a pár kamarádek, ale rodiče ne, nestojím o chytré rady ![]()
@lennkaa jak často chodíš/budeš chodit na kontroly při stimulaci?
@ZZloba89 V úterý to bude 6. den stimulace a jdu na první utz, pak se asi uvidí jak dál, pan doktor říkal 2-3krát za stimulaci na ultrazvuk.
@ZZloba89 Jo taky s tím mám problém, snažím se to všemožně patlat, chodit na půl dny do práce a tak, je to náročný, tak snad náš čeká na konci úspěch ![]()
Ahoj je mi 23 a jsem dnes treti den stimulace Dipherelinem mam dlouhy protokol
@ZZloba89 Jinak nemáš zač a v úterý mohu dát info, jak to bude pokračovat ![]()
@wendisek Ahoj ![]()
A copak máte za problém? já pořád nevím, jak se liší krátký a dlouhý protokol, nebo vím, jak se liší, ale nevím podle čeho se určuje ![]()
@lennkaa ja minulej rok prisla 2× v 11tt o mimco a v heliosu v brne nam dosli na problem u manzela spatna fragmentace DNA spermii picham si od 25dc dipherelin do 32DC by mela prijit ms a pak se k tomu jeste pridava merional. urcuje to lekar podle veku, hormonalniho profilu atd
@wendisek Aha, tak to mě mrzí ![]()
My rovněž problém se SPG, špatná pohyblivost, ale nikdy jsem těhotná nebyla.
Jo tak, no já mám HP v pořádku a je mi 24, mám krátký, dnes 4. den gonal a pak tuším Cetrotide, nebo tak nějak.
@ZZloba89 tu stimulaci? docela to jde horsi v praci selam osku v duchodaku a to tahani nic moc vidim to jeste tyden nez zacnou vajicka poradne rust a odchazim na pn
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.