Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wendisek já chodím do ISCARE v Praze a mám krátký protokol, dnes jsem 6 den stimulace a zítra jdu na kontrolní UTZ jestli rostou vajíčka ![]()
@wendisek na Prahu 7 ISCARE a mám krátký protokol dnes jsem 6-týden stimulace ![]()
Ahoj holky, tak já mám náběh na hyperstimulaci, na jednom vaječníku deset folíků a na druhém pět, v pondělí punkce, mám hodně pít a jíst bílkovin a snad to rozeženem a bude příští týden ET.
@lennkaa ježiši jak to poznali je ti něco???Jsi hodně nafouklá???
@Romčinka Právě že mi nic není, nafouklá jsem trošku, naopak jsem se bála, že jich je málo a ono tohle
Ale snad to bude dobrý, prý ty bolesti a ty problémy spojené s hyperstimulací se projeví až tak 2-3 den po OPU, tak musím doufat, že to bude dobrý ![]()
@wendisek Mně to taky nepříjde tolik, nevím no. Jen říkám, co povídal doktor ![]()
@Romčinka Na OPU v pondělí a ET nevím, ale máme mít prodlouženou kultivaci, tak asi ke konci týdne? ![]()
Co ty dnes? Jak jsi dopadla?
@lennkaa v úterý OPU mám 15 vajec
dnes píchám poslední Puregon a Orgalutran a zítra přesně v 20 h Ovitrele. A vypadá to pokud budou v pohodě embryjka transfér vychází na sobotu, tak že za týden
![]()
@lennkaa no já chci taky prodlouženou kultivaci a vychází to na sobotu či neděli
Tak mám 10 folikulů, zatím 1mm, v úterý další ultrazvuk a podle toho ve čtvrtek nebo v pátek OPU. Přestávám se bát, začínám se těšit. ![]()
@Romčinka Tak jsme na tom s těmi 15 stejně
Taky jsem včera píchala Ovitrele a zítra jdu na to ![]()
@wwweru 1mm??? to je málo ne??? já mám 18mm tři dny před OPU?
@lennkaa držím ti moooc palečky a prosím písni mi potom jak ti je a jak to probíhalo
![]()
@ZZloba89 ja taky ted pujdu na prvni odebrani, mam 28 a o miminko se snažíme dlouho
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.