Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj, dnes jsem po transferu blastocysty. Je úplně dokonalá, tak snad se jí u mě bude líbit. ![]()
Ahoj @Enila urcite mohu napsat za nas za vsechny ze ti moc moc drzime palecky at na testu najdes vytouzene // a vse dopadlo dobre
![]()
":https://www.emimino.cz/…il/romcinka/ a už si byla na krvi?? Ja byla dneska..
Příspěvek upraven 10.05.16 v 04:43
Ahoj holky, tak jsem dnes byla u obvodního gynekologa kvůli jednomu problému a hned mi udělal utz, mrňous je na svém místě a krásně mu bije srdíčko, utz přesně odpovídá týdnům od menstruace, takže 5+5
Jinak všem moc držím pěsti ![]()
Ahoj holky, chci se jen zeptat, také vás rozbolí záda když ležíte nebo když se vzbudíte ráno? Bolest začala po odsátí vajíček a jedna spíše o spodní část jako o bedra. Jinak dnes jsem po transferu takže teď už jen čekat;)
Záda mě vůbec nebolí, od počátku stimulace jen podbřišek, takže už nějaké 3 týdny, ale pro mrňouse vydržím cokoliv.
Ahoj @naomi109 ja jsem zadne bolesti po OPU nemela, ale to jsem jedna z mala
jinak ti preji hodne stesti aby si na TT nasla vysnene //.. ja je nasla uz 6.ty den po ET ale to jsem mela zavedena 2 embryjka pi 5ti denni kultivaci.. No a v pondeli jsem byla na krvi a hodnota HCG byla uz 1060
takze hodne stesti holka a hlavne trpelivost
![]()
Určitě to vydržím ale je mi i trochu divné
Jak dlouho jste po transferu leželi? Určitě chci ležet aspoň 3 dny.
Ahoj holky, tak jsem dnes byla na kontrole( 7 den od začátku aplikace puregonu 150 jednotek). Na každém vaječníku cca 10 folikulů poměrně velkých, a já se bála že nebudu vůbec reagovat. Takže už ve středu mě čeká OPU a příští pondělí embryotransfér.
Frgala se zmínil o tom že mi hrozí ohss, takže žádná injekce hcg ale Decapeptyl a doporučení ISMT a to, vzhledem k tomu že ušetříme ranec peněz za další léky, určitě využijeme.
Teď se akorát zbývá hodit do klidu a nemyslet na blbosti…
Ahojky holky tak me zitra ceka ket 5 deni embrio uz se na nej tesim
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.