Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kar-maa to nevím, ale kupovala jsem ho asi tak před 14ti dny, takže to byl spíš asi ten novější… ale zkoušela jsem ho prvně právě podle referencí tady a kromě toho, že mi ta čárka připadala pořád stejná, než, že by sílila, což mě teda trošku znervózňovalo, bych řekla, že funguje spolehlivě…
Dobrá dnes máme 14dpo možná i 15 já nevím mně ta ms chodila +-27/29 dnech maximálně každopádně já bych to tomý mýmu dala dárek k narozkám jenže to má za 14dnů a už vidím že nic nebude přitom teda vlastně neůmžem ale vložky na záchodě nejsou no já to stejně nevím pokud ano ![]()
Tak tomu říkám vyloženě smůla TEST JE PROPADLÝ JE DO 31/5 2013
ale asi to funguje i tak ![]()
tak já budu čekat dál a uvidíme ![]()
Jo no na záchod chodím asi o 20 minut ale asi mám nějaký těžký PMS já nevím uvidíme když to nedostanu zítra tak je mně to už uplně jasné bez testu teda pokud nemám nějaký žaludeční a gynekogloiy urologický potíže
![]()
ten test je tu z dob asi 4 měsíců malé kdy nám to ujelo takže má právo byt propadlý
takže já nemám nic
já čekám ovu testy z ebay a tam jsou i tehu testy no tak já budu čekat na balíček ![]()
@Marry11 myslím, že tomu propadlému nic nebude
, pokud nebyl uchovávaný třeba někde kde to pražilo, tak by měl být ok.
Ahoj, ja delala zrejme novy mamatest a 13 dpo bilo, 18 dpo uz carka
takze neukazuje faleste, ale az kdyz je hcg opravdu vyssi
jiny test jsem nikdy ani nekupovala. Za me spokojenost viz obrazek ![]()
Boudička si mně rozesmála tím tvým popisem a prdíme na čekání jdeme na to v červnu
tak to už máte zaděláno ![]()
Držím palce
@Marry11 to jsem ráda, že ses zasmála
bylo by to fajn mít zaděláno, ale já zrovna tenhle cyklus moc nesledovala, takže ani moc nevím kolikátý DPO jsem a dky má ms dorazit…mám nějaký rozházený cykly…a délku jak kdy tak je to se mnou těžký ![]()
Já taky právě nevím kdy já mám jeden cyklus 27 dnů krev další 26dnů další 28 další 29 dívala jsem se do diaře dnes jsme 28dnů a kousek skoro do 29 a nic a sexovat sme se moc nesnažili nebot jsme i sexoaly ale nesnažili se do konce kvůli tomu chlapečkovi mám to těžký takže já mám šanci pár procent v cyklu chjo ne 20 aůe tak 10
![]()
@Marry11 no já měla 23, s kontryhelem 31, po laparce dorazila ms v termínu 23 dní, pak cyklus 28 a teď čekám, jak dlouhý bude ![]()
Ahojky Všem taky se shoduji že starší série mamatest byla lepší. Pak dokonce měly jeden čas testy které ukazovaly falešné výsledky v tomto období na obalu byl žlutý proužek že jde o nejprodávanější test a proužek byl trochu jiný než u staré série deset dní po sobě jsem testovala s mamatestem a slabě pozitivní byly všechny ale těhu jsem nebyla pak se test změnil proužek opět vypadá podobně jako při staré sérii už neukazuje falešně výsledky ale není už tak citlivý jako u staré série i když je to pořád desítka zdaleka už není tak citlivý jako dřív vřele doporučuji test z Lékarny Dr.max je to jejich výrobek a stojí 29 kč taky dvoubalení ale těhu zachytí mnohem dřív než současný mamatest. Je to taktéž desítka ale je citlivější.