Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JancaS84
Myslíte? 🥺 🥺ovulace měla být 26, ale snažíme se fakt hodně o mimi
A břicho mě hodně poboliva
Ahoj mám stejný problém. 6 den zpoždění tt negativni, ms sem měla pravidelnou jako hodinky, u prvního těhotenství sem měla druhou / den před ms a byla to dálnice. Tak taky čekám a doufám, o první mimi sem přišla tak doufám že z tohohle něco bude.
Každopádně držím palce 😊
1. Ovulace mohla být opožděná.
2. Nīzká hladina HCG
3. Zpoždění Menses může být i důsledek stresu.
Holky dělala jsem dnes ráno a pořad nic..
napadlo mě měla jsem zánět mocaku před ms nemohlo se to zpozdit aji tím? Achjo ![]()
Zpoždění MS můze mít různé příčiny. Nemusí to ale hned značit nějaky problém, může to být obyčejný výkyv v MS cyklu. Někdy takovéto výkyvy mohou trvat i týden.
MS se s věkem mění a upravuje, takže taky zaleží na veku. Dale to zavisi na délce snažení, pokud je to jiz půl roku, muzes se zkusit aspon poradit s OG.
(Do Caru se chodi pokud je ti do 35 let po roce X pres 35 let po pul roce). Tak drzim palce 👍🏻 at se co nejdříve zadaři.
@Anonymní píše: Více
Ano, jestli jsi brala antibiotika, tak mohli cyklus rozházet.
Prosimvas holky, ahoj, mám 6 dnů zpoždění ms měla být 9.1, ale mate někdo zkusensot s tím ze bylo tak dlouho zpoždění a tehu test konkrétně máma test negativní? Jsem s toho zoufalá mimiska bych si přála, už mám jednu dceru a u ni byl už duch před ms. A teď pořad nic a a ni menstruace nikde. O miminko se snažíme půl roku.
A omluvam se za ononym je to pro mě citlivé téma. Dekuji za jakoukoliv radu a odpověď a naději ☺️ ☺️ ☺️ ✌️