6 dnů zpoždění ?

Anonymní
15.1.25 20:14

6 dnů zpoždění ??!

Prosimvas holky, ahoj, mám 6 dnů zpoždění ms měla být 9.1, ale mate někdo zkusensot s tím ze bylo tak dlouho zpoždění a tehu test konkrétně máma test negativní? Jsem s toho zoufalá mimiska bych si přála, už mám jednu dceru a u ni byl už duch před ms. A teď pořad nic a a ni menstruace nikde. O miminko se snažíme půl roku.
A omluvam se za ononym je to pro mě citlivé téma. Dekuji za jakoukoliv radu a odpověď a naději ☺️ ☺️ ☺️ ✌️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35787
15.1.25 20:17

Jedině by byla ovulace hodně posunuta. Uvidíš co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.25 20:22

@JancaS84
Myslíte? 🥺 🥺ovulace měla být 26, ale snažíme se fakt hodně o mimi
A břicho mě hodně poboliva

• Citovat
  • Upravit
4
15.1.25 20:43

Ahoj mám stejný problém. 6 den zpoždění tt negativni, ms sem měla pravidelnou jako hodinky, u prvního těhotenství sem měla druhou / den před ms a byla to dálnice. Tak taky čekám a doufám, o první mimi sem přišla tak doufám že z tohohle něco bude.
Každopádně držím palce 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
15.1.25 20:52

1. Ovulace mohla být opožděná.

2. Nīzká hladina HCG

3. Zpoždění Menses může být i důsledek stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.25 09:29

Holky dělala jsem dnes ráno a pořad nic.. :,( napadlo mě měla jsem zánět mocaku před ms nemohlo se to zpozdit aji tím? Achjo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mandarinka104
16.1.25 09:35

Zpoždění MS můze mít různé příčiny. Nemusí to ale hned značit nějaky problém, může to být obyčejný výkyv v MS cyklu. Někdy takovéto výkyvy mohou trvat i týden.
MS se s věkem mění a upravuje, takže taky zaleží na veku. Dale to zavisi na délce snažení, pokud je to jiz půl roku, muzes se zkusit aspon poradit s OG.
(Do Caru se chodi pokud je ti do 35 let po roce X pres 35 let po pul roce). Tak drzim palce 👍🏻 at se co nejdříve zadaři.

• Citovat
  • Upravit
52
16.1.25 09:55
@Anonymní píše: Více

Ano, jestli jsi brala antibiotika, tak mohli cyklus rozházet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí