6měsíční odmítá mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
6 měsíční odmítá mléko
Ahoj maminky, mám 6 měsíční holčičku, jsme na UM, příkrmy dáváme od 5.měsíce. Vždycky pěkně papala, ale teď se to zlomilo…už asi 3 týdny pije o poloviční dávku mléka méně. Vypila vždy tak 180 ml, teď do ní sotva dostanu 100 ml…když odmítne mlíčko, zkusím jí dát přesnídávku nebo banán a to baští pěkně… masozeleniny k obědu spapá tak 150g. Jak kdy. Jinak je veselá, na zuby to zatím nevypadá… stalo se Vám to některé taky? Čím to může být? UM jsme nezměnili, máme pořád bebu, akorát místo 1 máme už 2. Moc děkuji za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mracek1986 tak jí zkus vrátit zpátky Beba1, třeba jí Beba2 nechutná.
- Citovat
- Upravit
@Billi Myslíš, že by to mohlo být tím? Jsem i přemýšlela, jestli není silnější…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda, co ja bych dala zato, kdyby ten muj odmitac mlika vypil 100ML. Mame za tyden 7 mesicu a pije okolo 60ML uz dlouho. Radu nemam, jenom snad uklidneni, ze muze byt i hur.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mracek1986 2 je slabsi…A jinak bych ji nechala nechce nedostane nic jineho bych nedavala.Vim jak moc to cloveka pokousi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jojinek1990 Taky ti z ničeho nic nepije? Vodu a čaj pije pěkně, ale u mlíka dělá scény…
Někde jsem četla, že se může mlíko nahradit jogurtem, ale přijde mi to brzy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mracek1986 nemusis prece nahrazovat nicim dyk neco vypije…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mracek1986
Nepije, ale jak jsem psala, uz dlouhodobe. Zacalo to nekdy ve 3 mesicich. Davku mleka si sam snizoval od 140ML az po 60ML. Ja jsem mliko nahradila mlecnou kasi, kterou mu davam normalne lzickou, dvakrat denne. I tak neni zadny jedlik, vic jak 100g do nej nedostanu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jojinek1990 To u nás byla velký jedlík a teď najednou nic…zkusím dát mlíčko studený, jestli ji to nevadí na zuby, ikdyž mě přijde, že zatím nerostou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem taky zkousela, mlicko studene, do mlicka dat banan. Nic nam nepomohlo. Ale my teda uz zuby mame, dokonce 4.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit