6. nemoc a syn odmítá jíst

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4513
7.2.15 21:07

Doktorka se ptala jestli se vyrážka stěhuje, já ji řekla ze ne, protože ji mela teprve první den, tak jsem nevěděla a ona se stěhuje. Pres den zmizí a ráno se zase objeví. Jsou to spis slité fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
325
7.2.15 21:11

U syna se vyrážka nestehovala, vypadalo to jako když má potnicky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
7.2.15 21:14

Naše slečna měla 6.nemoc před týdnem. Od pá-ne horečky, v pondělí jsem s ní utíkala k dokt. Udělala CRP, řekla jen, že to byla viróza nebo 6.nemoc pokud se osype.. (a osypala se)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.3.15 17:38

Ahoj :) Prosím, poraďte. Náš malý 16 mes. mal 3,5 dňa vysoké horúčky. Dnes ráno klesli pod 38 a vyhodili sa mu také červené flaky - čo ma však prekvapilo, aj na tvári.. môže byť výsyp pri 6.nemoci aj na tvári? Aj na brušku, to mu potom zmizlo, aj z tváre, na chrbátiku mal flaky, tie zmizli, trochu zas aj na tvári a zas zmizli. Je to 6.nemoc? Môže byť ešte trochu zvýšená teplota aj počas vyrážky? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
27.3.15 20:34

@Deborah

A jak ta vyrážka vypadá? U 6. nemoci je to spíš taková krupička, ale většinou po těle.
Zpravidla se objeví, až teplota klesne úplně k normálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
27.3.15 22:34

@Zizalka bola to trošku taká krupička - v tých červených flakoch, ktoré boli ako „mapy“. Na brušku mal toho veľa ráno, na chrbátiku podvečer. Ale aj na tvári.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.16 21:50

Ahoj holky prave prochazime 6.nemoc horecky mame za sebou dnes mame vyrazku Eiska nechce papat vubec nic hruza uz i zhubla jestly muzu poradit jak do mimca dostat aspon trochu mlicka tak davat ho vecer nebo v noci kdyz spi v hlubsim spanku u nas to tak funguje a aspon trochu jidla takhle sni drzim palce at to zvladnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí