Kvalitní dětská obuv

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
9.4.09 12:25

Kvalitní dětská obuv

Zdravím všechny mamči!! Tak k nám dorazilo konečně jaro, tak jsem šla dnes koupit jarní botičky pro náš poklad! Koupila jsem u Daichmanna tzv.Bären-schuhe. Boty by měly dle popisu být kožené a na krabici je i značka nohy s kytičkou. Chci se Vás zeptat na Vaše zkušenosti, zda botičky splňují aspoň trošku nějakou kvalitu :D Děkuji za názory Michala :lol:Teď jsem zjistila, že je diskuze o botičkách výš, tak se omlouvám, za špatné umístění!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7592
9.4.09 12:51

Ahojda,
U Deichmana kupuji jen tenisky. Některé botičky mají fajn, ale jiné jsou děsně nepraktické, tvrdé podrážky, uvnitř textilní stélka (potí se noha)…
My jsme si oblíbili Santé (dají se koupit v lékárnách). Deichman má dost málo botky uvnitř anatomicky tvarované:? A ty Elephanty má dost drahé, to už si za tu cenu raději koupím Santé, Essi nebo Fare…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
9.4.09 13:02

Občas nějaké u Daichmanna ulovím, ale stejně nejraději a nejvíce kupujem ve zdravotních Essi, Santé atd. Když vidím ceny třeba u Bati, a zboží žádná sláva, to dám raději stejně za zdravotní námi osvědčené. U Daichmanna vybírám. . kožené, ne úzkou špičku, tvarovaná klenba od určitého věku, no prostě většinou si nevyberu. Ale jinak myslím že botky to špatné nejsou, jen prostě když mám dát přes 5 stovek za botky, kupuju ty naše osvědčené. Jinak vážně pozor, mají tam botasky, co mají u nás u baráku na tržnici a ty teda u nás neprošly ani na odrážedlo, umělotina, prostě nééééé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
9.4.09 13:10

určitě bych spíše šla do atestovaných-Essi,DPK,Fare,Santé…Baťa mě dosti zklamal,to co tam občas prodávají není vhodné ani pro dospěláka naatož prcka…prý i podle posledních testů vyšly blbě nějaké baťovky a boty tuším z Deichmana.
Ale samo je to idividuální všechny botky nejsou špatné,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
9.4.09 13:24

Ja pred tydnem u Deichmanna koupila synkovi boty Bobbi Shoes, pak doma jsem z toho byla pravda trochu rozpacita, jestli jsem udelala dobre, ale pak jsem si na netu nasla, ze je prodava i Bata a Reno… Tak snad nebudou nejak vadne, to by prece do takovych obchodu nepustili… ?
Vybirala jsem snerovaci a vysoke kotnickove, ale pravda, kdyz ted zkoumam vnitrek, tak moc tvarovanou vlozku to uvnitr nema :( :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
9.4.09 14:12

Myslim, ze u Daichmana se daji koupit jen boticky Elefant, jsou drazsi, ale kvalitni. jinak Daichman podle meho prodava spise nekvalitni zbozi a to vcetne dospele obuvy :?
 ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
9.4.09 14:29

Nejsem si teď jistá, ale myslím, že v testu v černých ovcích botky od Deichmana propadly, nebo byly hodně špatné. Zkus se mrknout
 http://www.ceskatelevize.cz/…2:35-24.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
9.4.09 16:00

Tak jsem na to koukla a jsem ráda, že jsem ráda a budu dál kupovat essi, fare, santé atd. . sice drahé, ale jestli dát 700 za pořádnou botku nebo za botku co propadla všemi možnými testy. . ale hlavně používám oči a zdravý rozum. Tak nakupování zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
9.4.09 18:28

nejvic se mi osvedcili FARE :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.4.09 18:39

Nám se osvědčily Elephanten z Deichmana (od 700 Kč), a pak adidasky celoroční a letní páskové (nyní v Deichman za 450 Kč).
 Foxík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
9.4.09 18:43

My mame kvalitni Adidasky, ale jelikoz se maly prave naucil chodit, tak nevim, jestli mu je mam davat, kdyz jsou to klasicke tenisky pod kotniky?? Vsude se pise, ze by hlavne mel mit fixovany kotnik..... ? Ja uz nerozumim nicemu..... :(

No, priste koupim radsi Sante tady v lekarne, jsou i od pohledu moc krasny, ackoliv 700 je na botky na par mesicu (roste mu nozka silene rychle) pro me docela dost… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
9.4.09 19:09

Ahoj tak jsem shlédla ten test no ty fare jsou teda asi úžasný ale nechápu proč neudělaj nějaký zdravotní a zároven hezký.Tyhle by mi teda můj osmiletej kluk neobul.Jo pro ty prcky tak do tří let jsou ty boty fare,essi atd. docela hezký ale pro ty větší je to fakt hrůza Já mu právě tak od pěti let kupuju u Bati protože tomu osmiletýmu neumim vysvětlit že jsou lepší hnusný a zdravotní.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2887
9.4.09 20:44

Ahoj. Nekoukala jsem na odkaz od cancerky, ale také jsem sledovala cca před 2mi měsíci Černé ovce a tam vyhrály FARE a naopak propadly mimo jiné Baťovky, což mě překvapilo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
9.4.09 20:52

Do 3 let jsem kupovala výhradně žirafkové - Fare, DPK, Sante, Pegres. Důležité je, aby byly kotníkové a dostatečně pevný opatek kolem kotníku. Později už jsem koupila něco u Bati a Daichmanna - byla jsem moc nespokojená, oba páry bot jsem musela reklamovat už po měsíci nošení :-( Takže u nás Baťa skončil, Deichmanovi dávám šanci na levné tenisky na písek pro staršího.
U Bati jsem si všimla, že u těch menších velikostí se boty tváří jako kotníčkové, ale nad kotník nesahají …
Výborné jsou boty Elefanten (Deichman) a Superfit (Humanic), bohužel stojí kolem 1000 Kč.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.4.09 23:11

Ahoj,

od paní na mimibazaru jsem koupila pro syna naprosto úžasné zdravotní boty Pediped, nejsou o moc dražší něž FARE, ale designově je to obrovskej rozdíl!!!!!! Krásné kousky pro holky i kluky do velikosti 29!!!
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
pa!
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex