Kvalitní dětská obuv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2978
9.4.09 23:42

No třeba botky od Baťi se mi zdály na pohled zdravotní, ale jakmile jsem je obula malé, tak jsem viděla, že asi nebudou ono, chodila v nich jak Chaplin 8O Prodavačka se mě snažila přesvědčit, že takhle musí chodit i normálně, že jsem to jen neviděla.
Nakonec jsem koupila essi a v těch chodí normálně, protože jsou lehčí, nemají tak pevnou a tlustou podešev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.4.09 11:23

Děkuji za názory, ale zatím nikdo nenapsal zkušenosti se značkou, kterou jsem zmiňovala a na tu značku kvality. Prosím o nějaký názor či zkušenost. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
10.4.09 20:06

Ahojky Míšo,
tak já jsem v loni koupila od této značky, kdy tam je medvídek na obrázku místo slona koupila páskové botky na teplejší jaro a samozřejmě léto, no a musím říct že perfektně držely kotník, podrážka byla dostatečně tvrdá i měkká aby se dala ohýbat no amalá v nich odchodila celé léto a botky jsou stále jako nové, takže já jsem byla moc spokojená, jinak taky se přikloňuji k značkám co už holky zmiňovaly, jen neee baťovky, jsou to podle mého nekvalitní boty za cenu až hrůůza.
 Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
14.4.09 20:00

Tak dneska jsme byly u doktorky a ta nám botičky pochválila, že jsou kvalitní. TAkže doporučuju! :D Taky jsme dnes koupily tenisky a ty jsem koupila od Fare a jsou opravdu super. :D Nožička se nepotí a jsou i hezké. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
15.4.09 21:52

Ahoj to je hezký že pediped dělá hezký do 29 ale my mame 34.A nehante ty Batovky já jsem shlédla ten test a ty nejhorší nebyly ani jedny od Bati.Já malý dvakrát koupila Essi sandálky a byly tak tvrdý že jí uplně odřely nožičku tak po té jsem koupila u bati a teprve si nádherně pochodila a boty co jou zdravotní ale dřou jsou na nic.Krom toho nám neurolog řekl že nemáme nosit kotníkový že jak si děti vážou nohy napevno tak svaly kolem kotníku ochabnou a potom jsou v dospělosti vyhazovací kotníky stačí mít pevný opatek.Já jsem s batou spokojená
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
24.10.15 20:53

Bären-schuhe

Uvazuji, ze koupim tyhle boty pro 1,5 rocni. Chodi a tak ji chci poridit na zimu neco kvalitnejsiho. Zajima me, jestli kvalita odpovida cene nebo je za mesic muzu hodit do kose. Popripade, nemate je uz nektera doma? http://www.deichmann.com/…3/Klettboots*gef%C3%BCttert. prod? r=5&c=3&filter_brand=baerenschuhe&filter_size=212@21&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=marken/baerenschuhe

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
24.10.15 21:01
@mrs.gendy píše:
Uvazuji, ze koupim tyhle boty pro 1,5 rocni. Chodi a tak ji chci poridit na zimu neco kvalitnejsiho. Zajima me, jestli kvalita odpovida cene nebo je za mesic muzu hodit do kose. Popripade, nemate je uz nektera doma? http://www.deichmann.com/…3/Klettboots*gef%C3%BCttert.prod? r=5&c=3&filter_brand=baerenschuhe&filter_size=212@21&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=marken/baerenschuhe
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.10.15 21:11
@mrs.gendy píše:
Uvazuji, ze koupim tyhle boty pro 1,5 rocni. Chodi a tak ji chci poridit na zimu neco kvalitnejsiho. Zajima me, jestli kvalita odpovida cene nebo je za mesic muzu hodit do kose. Popripade, nemate je uz nektera doma? http://www.deichmann.com/…3/Klettboots*gef%C3%BCttert. prod? r=5&c=3&filter_brand=baerenschuhe&filter_size=212@21&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter_cat=marken/baerenschuhe

nejde to otevřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
24.10.15 21:15

Tak takhle

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
24.10.15 21:18

Vypadají dobře. Jakou mají membránu? Jinak my měly první zimu Pegres s ovčí vlnou a kožené Essi, oboje super. Další zimy už jen s membránou goretex. Fakt s tím může chodit kalužema a nohy pořád suché. Dvě sezony měla Superfity, letos Ecco, jsou totiž výrazně širší. Jo a loni vlastně ještě Primigi, ty taky byly super, ale z těch hned vyrostla.

Příspěvek upraven 24.10.15 v 21:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
24.10.15 21:18

Njesou uzké? kolik mají cm na šířku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
24.10.15 21:37

Ja kupuju Little blue lamb…maji ted krásnou zimní kolekci baby i pro vetsi…zatim spokojenost! boty v běžných obchodech se mi zdají totiž pro tak male deti moc tvrdé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mrs.gendy
24.10.15 21:38

Tenisky s koženým svrškem - ideální pro dobrý komfort při nošení, protože měkké kůže, tvar noha přizpůsobí dokonale. Vybavena technologií Dei-Tex, to chrání nohy navlhnutí a tvoří boty prodyšný. Doplněny krásným designem a praktické suché zipy jsou tyto boty jsou ideální pro dovádění venku. Dei-Tex teplá podšívka barva: tmavě modrá podrážka: TR Horní: Nylon, kůže Podšívka: fleece

to je vse co o tom pisou. @brulinka sirku nevim…prave zitra je chci jet zkusit. :think:

• Citovat
  • Upravit
mrs.gendy
24.10.15 21:43

@iizabela ty nemam moznost vyzkouset, takze naslepo objednavat neco z Nemecka ne e :?

muze mi jeste nekdo objasnit co znamena ta noha s kytkou na nekterych znackach? Zatim jsem kupovala takove boty, ale otevrene sandalky a tak. Ty zimni prave chci nejaky poradny, kdyz je v tom ta nozicka tak obepnuta :think:

• Citovat
  • Upravit
802
24.10.15 22:55

Tak ja teda LBL objednávam z českého shopu a mam je do druhého dne :roll: nam ten jejich „střih“ sedne, ale objednam si klidne i dvě velikosti, kdyz si nejsem jista a nechám si pak jen tu správnou…v dnešní době v tomto nakupování nevidím problém, ale mam kamarádky, co taky on-line nic nekoupí, protoze to nevidí na vlastní oči predtim…za me musi byt bota pro dite mekka, široká, lehká a ohebná.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí