6 nemoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
24.8.09 21:35

6 nemoc

ahoj maminky muzu s dítkem ven ,když je bez horeček a má ale stále vyrážku této nemoci!!!???? jedná se o 6nemoc dík za Vaše odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
24.8.09 21:40

já bych šla, ale chránila bych před sluníčkem a samozřejmě ne v rizikových hodinách 11-15hod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.09 21:44

tak děkuji jsme doma už od čtvrtka a je to pro nás dlouhé a nevíte nikdo po kolika dnech tato vyrážka mizí a maže se vůbec něčím??náš dr se moc nesnažil nám nějak tuto nemoc vysvětlit co můžem a nemůžem

• Citovat
  • Upravit
1751
24.8.09 21:51

Syn měl šestou minulý víkend, osypal se v úterý a ve středu. Ve středu už jsme byli venku, volala jsem dr. a prý bez problémů. Chránila jsem ho před sluncem, ale to dělám stejně. Nemazala jsem ničím, třetí den byl bez vyrážky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.8.09 21:56

tak ju děkuji za radu a doufám,že u nás to bude taky čtyřdenní záležitost té vyrážky pohled na malou je hrozný,musím to vydržet vydrží to i jinní.

• Citovat
  • Upravit
3790
24.8.09 21:57

vyrazka muze trvat nekolik hodin - 3dny .. u kazdeho ditete je to ruzne. nicim se nemaze, protoze nesvedi ;-)

ven bych urcite sla, ne na slunicko.

nakazlive dite uz taky neni ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
24.8.09 22:46

urcite bych ven sla,taky to mala mela a jen kdyz mela horecky tak jsem s ni zustala doma,jakmile se osypala a horecka zmizela,slo se ven.
Jen bych se asi v tom horku vyhla slunicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
25.8.09 07:57

Ahoj, tak náš malej dostal šestou nemoc zrovna v době,kdy jsme byli na dovolené pod stanem. Nejeli jsme kvůli tomu domů, normálně jsme ho vozili v kočárku a nosili v krosně. On se aspoň zabavil, doma by to bylo asi mnohem horší. Horečky měl 2,5 dne, a jak se objeví vyrážka, je vyhráno.Ta je asi necelé dva dny.
Klidně s ním ven běž, vždyť tam je stejně teplo jako doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí