6,5 měsíce a neotáčí se

184
4.10.09 17:54

6,5 měsíce a neotáčí se

Ahoj, chtěla jsem se vás zeptat mala ma 6,5 měsíce a stále se nechce sama otočit na bříško, mam pocit že se jí spíš nechce než že by to nedokázala(ale je to jen muj pocit) pokut ji dam na bříško tak už se dokaže sama otočit na zada. Myslíte že to mam začít řešit? jaké mate skušenosti vy?? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12154
4.10.09 18:49

Ahoj, já neporadím, ale uklidním, mám doma taky takového lenocha. Nechce se otáčet ani na bříško sama ani omylem. Povedlo se asi 3× na přebalovacím stole, ale na bříško se mi otočí jenom tehdy, pokud ji já požduchnu na bok. Tak to se pak stočí na bříško, ale zpět jí to nejde. Jdeme v úterý na kontrolu, tak sama uvidím, co mi mudra řekne. Tak nevěš hlavu, nejste v tom sami a myslím, že to pak doženou dětičky tak rychle, až nám z toho bude „špatně“ a ještě budem vzpomínat, jaké to bylo super, když děti nepadaly z postele......... :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.10.09 18:59

Ahoj, náš Maty se otočí taky jen občas a to jen když je nahatej. Neřeším! :-) Nechám ho, až se mu bude chtít. Důležitý je, že to udělá. Já osobně jsem si už přestala dělat i z těch rad všech cvičitelek, rehabek apod. Přijde mi to, jak kdyby byly ty děti nějaký závodní koně a oni je potřebovali připravit na Velkou Pardubickou. (kdyby byl nějak hodně pozadu, asi bych to nenechala, ale do roka ať si to dělá po svojom :wink: plus mínus nějakej ten měsíc dva proti tabulkám…klidně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.10.09 19:16

Děkuji za uklidnění, ja jsem byla vklidu i paní doktorka říkala že je to ok, ale pravě cvičitelka v plaváni mně trošku vyděsila, žeprej už by se davno mněla překulit sama a že pokut ne tak že se projevují ruzné poruchy i psychické. Tak jsem nechtěla nic zanedbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
4.10.09 19:21

Klíííd, máte čas.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
4.10.09 19:24
Medin píše:
Děkuji za uklidnění, ja jsem byla vklidu i paní doktorka říkala že je to ok, ale pravě cvičitelka v plaváni mně trošku vyděsila, žeprej už by se davno mněla překulit sama a že pokut ne tak že se projevují ruzné poruchy i psychické. Tak jsem nechtěla nic zanedbat.

:roll: :roll: :roll: Poruchy? I psychické? :lol: :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
4.10.09 19:24

Medin …vždyť to říkám…přijde mi, že to něketrý ty paní moc žerou. Omlouvám se těm, které ne, ale zatím mi to tak přijde. Já prvomatka vystreslá jsem si pořád dělala hlavu, pořád mě tam opravují (chodíme na jedno cvičení, ale hlavně proto, že Matymu se líbí ostatní děti a ty říkanky), ale paní se na mě kolikrát dívá, když ho držím jinak než podle jejich modly dr. Kiedroňové, jak kdybych ho přinejmenším mučila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.10.09 19:41

Neboj, nejste sami. Náš Adam se taky přetočil poprvé až v sedmi měsících :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
4.10.09 19:44

No paní Kiedroňová :roll: taky mám na ni svůj názor :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
4.10.09 19:49

Já jsem se otáčela brzo a jsem totální psycho..

Ale chápu tě..mám ve svém oklí (jako snad každá) ty úžasné děti (no, hlavně ty jejich maminy) které v pěti měsisích sedí, kakají do nočníku a umí se podepsat.

Užívej si mimi. otočením to začne a zachvilu to peláší že vidíš jen čepicu.

Má čas.

pa

jna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
4.10.09 20:41

Ahojky,
ja myslim,ze si hlavu delat nemusis…
Holt je pohodlnejsi,s tim nic nenadelas ,ona sama zacne az bude chtit :wink:
A pokud je podle detske Dr. v poradku,nebala bych se.

Kazde ditko je jine…

Nas maly je zase od narozeni ciperka az moc,na brisko se sam otocil jednou v noci a neumel to zpatky…
Zacal rvat a ja jsem vylitla,co se deje a nasla ho ve 3mesicich jak „pase kone“ :lol: :lol: :lol: zazitek noci :wink:
A od te doby se otaci furt,neni k zastaveni,ale rikam-je aktivni az moc,uz ted kleci a zacina lezt 8O co me jeste ceka :roll: :wink: :lol:

Uzive si klidku,vsak se taky dockas :D

• Citovat
  • Upravit
23847
4.10.09 23:00

Tak jestli doktorka nic neřeší, tak buď v klidu. Zase ségra šla s holkou na půlroční prohlídku a že prý se nepřetáčí. Jejich doktorka je tak trochu plašan, tak jim napsala žádanku na neurologii a jakmile dorazili dom, holčička se sama přetočila :lol: tak teda pro sichr k neurologovi šly a holka byla zcela v pořádku, ještě si klepal na čelo, proč je tam mudr poslala v půl roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nikynka86
5.10.09 11:14

Gina108
presne nejaci Dr. jsou hned hrrr…opozdene dite a jiny rekne,ze je vsechno OK.
My teda mame dobrou Dr. jeste me mela ale neni vylozene stara prooze me je 23let :wink: a podle ni je David tak minimalne o 2mesice dopredu,ale rikala ze jine deti jsou zase treba 2mesice pozadu,ale taky je to v normalu :wink:

Ve 2.letech se nepozna rozdil,ktere dite delalo to a ono driv :)

• Citovat
  • Upravit
6597
5.10.09 11:25

Ahoj,

mě se holky otáčí od 5 měs. a kousek, ale zase si nesednou a neřeším, lepší dělat něco později, než zbrkle brzy a špatně. :wink:
To se pak musí napravovat, tohle je v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
5.10.09 22:11

Naše Hany se začala otáčet taky až v 8. měsíci.
V 10. měsíci ještě neseděla ani nelezla, tak nás doktorka poslala na vyšetření s diagnózou „mírná motorická retardace“. Ani netušíš, jak jsem to obrečela. Vrátili jsme se z vyšetření a ještě ten den si Hanďa sama sedla a začala se plazit. Ona to snad potřebovala slyšet od těch doktorů nebo co. Nebo ji taky nasrala ta diagnóza. Když ti někdo řekne, že jsi retardovaný… to fakt nasere. Pardon za výrazivo, ale když si na to vzpomenu, tak zuřím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí