Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj maminky, chci se s Vámi jen o něco podělit. Dnes jsem byla na kpntrole na kardiologii. Chodím dvakrát do roka, jsem po dvou kardiochirurgických operacích. Doktor se mě ptal a dělal běžné věci jako vždycky až došlo na váhu a výšku. Já povídám 170 cm a 68 kg. A on se koukne do papíru a povídá: V létě jste měla 64kg to chce dolů je to už docela dost(pro srdce zátěž do června chci vidět 5kg dole. Spadla mi čelist
Tvářil se jako když mám váhu 85kg. Z ordinace jsem odcházela s pocitem, že jsem největší tlustoch světa a nedala si ani svoje oblíbené kafe v mekáči
Nejsem tedy žádné tintítko, spíš krev a mlíko, ale mám konfekční velikost 42. Jen jsem si chtěla postěžovat. Má třeba některá z Vás podobnou příhodu?
Příspěvek upraven 19.02.13 v 18:18
Já mám 173 cm a 70 kg a tlustá si nepřijdu, spokojená teda nejsem ale tlustá taky ne
nemyslím si, že by to bylo nějak moc, spíš normální váha ![]()
No já mám asi 172 cm a váhu 65 a tlustá určitě nejsem takže si myslím, že ty budeš na tom podobně s postavou.. ale je možný, že srdíčku vadí i těch 5 kilo co máš navíc..
takže bych trochu stála při dr..
170 cm a 84 kg, teda po porodu… ale i tak… myslím, že váhu máš akorát
Co já bych za ni dala ![]()
Souhlasím s Maloupandou
Na tvou výšku máš podle mě pohodovou váhu
doktor trochu přehání, ne? ![]()
@Verca1989 Já taky nejsrm spokojená!!! Mám tříletou slečnu a před otěhotněním jsem měla 60kg.
Tlustá nejsi, ale podle podle BMX máš bohužel nadváhu - mě to vždycky vyjede u gyndaře z toho jejich přístroje, tak mám z něho depku, ale jsem na tom asi jako ty výškově a váhově..
@Fassatka nejsi, na to neni co jineho rict. Doktor je hnup. At hleda pricinu tam, kde skutecne je…ale to se malokomu chce. Taky s jednim takovym bojuju…
Vím že to není přesné a na každé stránce to vyjde plus mínus jinak ale neřekla bych že seš na tom bídně jako jasně trošku pohybu asi neuškodí ale stresovat se jestli máš o 2 nebo 5 kg mín mi přijde zbytečné je po vánocích v létě se začneš víc hýbat a ono to zase sleze…na doktora bych se vypr***la
@Blešík píše:
Souhlasím s MaloupandouNa tvou výšku máš podle mě pohodovou váhu
doktor trochu přehání, ne?
Zas ale zakladatelka má něco se srdíčkem, tak asi doktor snad ví, co říká… ![]()
@Fassatka Pro tvoji výšku idealní váha je 57-67 to znamená, že rozhodně tlustá nejseš.
@smurfka ja nevim, ale jestli myslis BMI, tak nema nadvahu, ale normal - ted na netu mi vyjelo 23.53. A normal je do 24.9