Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mamči,řekněte mi,co tady zase řádí za hnus .
Malej(6let) od pondělka horečky 38-39 (skoro nechtěli srazit) a kašel,v úterý se přidala rýma,pořád horečky,ve středu jsme jeli k mudr.a byl čistej,čtvrtek bez horečky a pátek nanovo,opět 38,5 a srážíme,tak jsem s ním dnes letěla na kontrolu a pořád mu nic nenašli,tak nabrala crp. a máme 10,tak to prý také na atb není,tak já netuším co nám je.Je možné,že je to pořád nějaký viróza?Do toho jsme to chytli od středy i já a manžel ,ale už dnes jsme ok.Malej dnes opět 38 ![]()
ahoj já mám něco podobného akorát že mě je 18 ale taky od předminulého čtvrtka teploty pořád kolem 38 39 měla jsem sice dvoje antibiotika ale nepomohly tak uvažuju zda nejet na pohotovost loni touto dobou jsem prošla něčím podobným po 3 týdnech takových teplo mě odvezla rychlá do špitálu a tam zjistily náběh na meningokoka tak bych na tvém místě aspoň zavolala na pohotovost a případně tam i zajela vím o čem mluvím opravdu to není žádná sranda držím palce ať je brzo líp ![]()
Já s ním byla včera u doktorky,tak je zkouknutý,řekla nám ať přečkáme víkend a pokud by byly horečky dál,tak nasadí v pondělí atb ![]()
aha tak to jo jenom jsem si říkal že ti povím jaké mám zkušenosti s těmahle teplotama tak doufám že se nezlobíš