6. týden těhotenství a slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4385
2.6.23 22:00
@Anonymní píše:
@korn123 no nevím… dělala jsem si i druhy test z te krabičky Adiel a bylo to to samé… vypadá to blbě ze? :(

Ještě mě napadá, že čárka nemá kam růst. Klidně bych zkusila citlivost 25 a nebo si v pondělí zašla jako samoplátce na krev a za dny to zopakovala, ale pak už jdeš na gyndu, tak nevím, zda to má cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
2.6.23 22:05

Kolik dnů mas zpoždění? Minimalne už 10 ne? Už nemá smysl testovat.

Za mě to nevypovídá vůbec o ničem jiném, jen že jsi prostě těhotná :).

Prosimte, jestli už jsi měla takové dálnice, tak je testování k ničemu. Totiž to HCH roste raketově, ale klesá veeelmi pomalu. Já měla po potratu pozitivní test ještě měsíc a to uz jsem dávno vůbec těhotná nebyla, musela jsem i na chirurgické čištění.

Hele, to malý potřebuje klid, můžeš začít krvácet i ze stresu a nervů. Věř mu :).

Jestli si nejsi jistá, tak zítra zajdi do lékárny pro digitální ClearBlue, ten ti ukáže i týdny a budeš v klidu.

Kup si pro treba pro jistotu i jeden z těch testu co ti vyšly jako dálnice.

A kdyby ne, zajdi si jako samoplátce na odběr krve, 2× po 48h ale stejně musíš vydržet do kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.23 22:08

@TeeeT ja to chápu, ale proč to hcg vůbec klesá? :( ja si testy dělám po špatných zkušenostech moji kamarádky, které klesala hcg a vždy bylo biochemické ze to odešlo… tak mě to hrozne vyděsilo tenhle dnešní test.. digitální test doma mam, udelam si ho rano, jestli nezacnu krvacet :(

• Citovat
  • Upravit
2128
2.6.23 22:24

Ale neeee, ty to ale vůbec nechápeš správně. Pravděpodobně ti HCG vůbec neklesá, ten test by to po dvou dnech takhle nezachytil.

Ty jsi jen udělala chybu, že sis koupila 3 různý značky. Měla sis nakoupit jednu a tam jsi mohla sílu čárky sledovat.

To bys opravdu musela testovat jednou značkou a děje se to přesně u biochemka, který se ti ale už s největší pravděpodobnosti na konci 6tt prostě nepřihodí.

Konkrétní hodnoty hCG
cca 4 týden (až 5tyden), je hodnota hCG zhruba od 5-500 IU/l. Kolem 6. týdne, kdy už by měla být gravidita patrná v děloze, by měla být hodnota hCG určitě na 1000 IU/l.

Podívej ty testy mají citlivost 10 nebo 25, tzn ze při takto nízké hodnotě začnou dělat duchy už treba před menstruaci, jenže u biochemka to HCG proste nestoupne tak abys měla dálnici, řekněme ze je někde okolo hodnoty 100 a par dnu po termínu MS se dostaví krvácení a klesá zase na 0.

Ty už jsi ale měla dálnice, takže jsi se dostala určitě někdam přes hodnotu 500 a to proste za dva dny neklesne.

Běžnou menstruaci nedostaneš, pokud by přišlo krvácení, tak už je to bohužel regulérní potrat. Což se ale muže stát, nebudu říkat že ne.

Mě se to přihodilo 2× v 10tt a v 7tt. Teď jsem be 22tt a prcek je v pořádku :oops:

Proste musíš počkat, nechat to přírodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.23 22:27

@TeeeT Aha, děkuji za vysvětlení :) ale stále nechápu jak je možné ze na jiné značce v 6 TT je jen takový duch… neměla by i tam byt proste dálnice?

• Citovat
  • Upravit
2128
2.6.23 22:30

Já tu značku vůbec neznám :think: treba je to nějaká bio eko barva :lol: ale říkám, já testovala InTime a MamaTesty a ty čárky byly taky úplně jiné :nevim:

Pohlaď prcka a dobře se vyspi. Ráno zkus ten digital a dej vědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11824
2.6.23 22:43

Úplně zbytečně hystercis… :roll: prostě je to jiná značka a dělá jinak silné čárky…pořád je to ale jasné pozitivní test…vykašli se na ty testy teď už..však je to hrozná blbost…tohle testování se každý den…akorát ti to přináší stresy který negativně ovlivňují produkci hormonu…a kdyby se stalo že je něco špatně tak by stejně nešlo nic dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.23 05:50

@TeeeT ahoj, tak jsem si rano dělala digital i ten Adiel, Adiel furt to samé a digital takhle… nechci hystercit nebo něco, asi budu za blbku ale těhotná jsem poprvé takže se cév tom moc nevyznám, ale není divne, ze na digitálním testu mam 2-3 tt, když jsem v 6+1 tt? Protože na návodu je, ze když jsem více než 5 tt tak by test měl ukázat už 3+ 🙈

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.23 06:28
  • Citovat
  • Upravit
2128
3.6.23 08:46

Noooo vidíš to, tak je zatím vše v pořádku! :palec:

6+1 jsi podle menstruace, opravdové staří určí až ultrazvuk a to ti to z kraje mohou ještě posouvat. Jasno bude na screeningu. 2-3 je tedy v pořádku.

Mě se termín nakonec posunul o 9 dnů :palec:

Tak už buď v klidu! Tělo i plod mají teď na pilno, tak žádný zbytečný stres navíc. Kontrolu máš za chvilku.

Držím palce ať vše dobře dopadne! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.23 08:52

@TeeeT myslíte, ze je to ok? Ještě jsem si koupila test Livsane co používám nejčastěji od začátku a stále mi přijde, jestli čárka není trosku slabší než byla :( ale už jsem asi blázen… ale o miminko se snažíme hrozne dlouho a mam proste strach..

• Citovat
  • Upravit
2128
3.6.23 09:08

Z tohohle už prostě vůbec nic víc nevyčteš. K tomu ty testy nejsou ani primárně určený. To si ženský vymyslely ze pozoruji tloustnutí čárky.

Tady vidím proste jen to, že jsi těhotná. :lol:

Jestli je vše v pořádku ti potvrdí až doktor anebo krevní test. Ale musíš jít 2×.

HCG se z kraje těhotenství za 48 hodin zvýší až 2×.

U špatně prosperujícího těhotenství rostou hodnoty hCG pomaleji. Nárůst hCG o 60 % během 48 hodin bývá ještě považován za normální.

Hodnoty hCG pod 1 200 mlU/ml se obvykle zdvojnásobuji kazdych 48.

Hodnoty hCG mezi 1 200 a 6 000 mlU/ml se zdvojnásobuji obvykle po 72.

hCG nad 6 000 mlU/ml se zdvojnásobuje obvykle za vice jak 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3417
3.6.23 09:15

Jsi těhotná, kašli na testy, nestresuj se :kytka: Jak mi vždy říkal můj gynekolog, každý začátek je 50:50 a my s tím moc neuděláme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.23 09:16

@TeeeT dobře, už toho nechám :) manžel říká, ze ty Livsane jsou tmave čárky a ze neví kde vidím slabou, ze na tom Adiel jo, ale ze jsem fakt blázen :D tak se musím uklidnit… snad to nebude to neprosperujici těhotenství, počkám do čtvrtka :)… děkuji moc za vysvětlení :)

• Citovat
  • Upravit
1150
3.6.23 11:26

Prosím tě, citlivost těch testu je třeba deset jednotek (nebo 25), to i u potratu budeš mít v moči víc, třeba 500…Tzn. nic takto nezjistis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí