Nevím, jestli jsem těhotná nebo mi je prostě jen zle od žaludku

6
2.6.23 19:00

Nevím jestli jsem těhotná nebo mi je prostě jen zle od žaludku

Zdravím,
Je mi 20 a nevím jestli náhodou nejsem těhotná, mám už 5 den MS ale nikdy mi nebylo zle od žaludku, dnes se ale celý den už od rána se mnou vleče nevolnost, už jsem i párkrát běžela na záchod že to půjde ven ale nic, při mytí nádobí jsem až extra cítila smrad odpadu, obvykle ani nevnimam pachy, dnes je to ale extrémní, nevím si rady a je mi do pláče. Neví někdo co s tím? Je to jen nevolnost nebo můžu být v tom? Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22186
2.6.23 19:02

Těhotenský test je k dostání v lékárnách nebo některých drogeriích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.6.23 19:09

@mado test mám jen nevím jestli si mám dělat test dnes jestli spíš nepockat nějakou dobu, fakt si s tim celkově nevím rady, děje se to s mím tělem prvně. Přes noc jsem dokonce cítila bolest boků a i lehká pracovní sukně mě tížila jak kdyby vážila 5 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.6.23 19:10
@Linda493 píše:
@mado test mám jen nevím jestli si mám dělat test dnes jestli spíš nepockat nějakou dobu, fakt si s tim celkově nevím rady, děje se to s mím tělem prvně. Přes noc jsem dokonce cítila bolest boků a i lehká pracovní sukně mě tížila jak kdyby vážila 5 kilo

Vypadá to na střevní chřipku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.6.23 19:13

Střevní chřipka s bolestmi pánve a boků Dobře děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22186
2.6.23 19:19

S ničím bych nečekala, máš 5ty den zpoždění, to už něco vidět bude a budeš mít jasno. Udelej si test ráno, z nezředěné moče.
Pokud bude test negativní, tak patrej po příčině dál.
Pokud bude test nejistý, tak si udělej v neděli další a nebo v pondělí můžeš jako samoplatce do nějaké laborky nechat si udělat odběr krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.6.23 19:21

@mado takže i přes menses si mohu udělat test který může vyjít pozitivně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22186
2.6.23 19:24

@Linda493 já to pochopila, že ti mešká už pět dní ms, ne, že ji máš už pět dní. Tak to nejspíš těhotná nebudeš, pokud ta ms není nějaká netypická a jiná, než jindy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36204
2.6.23 19:24
@mado píše:
S ničím bych nečekala, máš 5ty den zpoždění, to už něco vidět bude a budeš mít jasno. Udelej si test ráno, z nezředěné moče.
Pokud bude test negativní, tak patrej po příčině dál.
Pokud bude test nejistý, tak si udělej v neděli další a nebo v pondělí můžeš jako samoplatce do nějaké laborky nechat si udělat odběr krve.

Ona, ale nemá zpoždění. Píše že má 5 den menstruaci.
Zakladatelko ty jsi měla nechráněný styk?
Máš menstruaci, těhotná nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12661
2.6.23 19:25
@Linda493 píše:
Zdravím,
Je mi 20 a nevím jestli náhodou nejsem těhotná, mám už 5 den MS ale nikdy mi nebylo zle od žaludku, dnes se ale celý den už od rána se mnou vleče nevolnost, už jsem i párkrát běžela na záchod že to půjde ven ale nic, při mytí nádobí jsem až extra cítila smrad odpadu, obvykle ani nevnimam pachy, dnes je to ale extrémní, nevím si rady a je mi do pláče. Neví někdo co s tím? Je to jen nevolnost nebo můžu být v tom? Předem děkuji za odpovědi.

V zivote by me nenapadlo nevolnost pri Ms spojovat s tehotenstvim 8o to se dost vylucuje ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22186
2.6.23 19:25

@JancaS84 už jsem si všimla, blbě jsem to pochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
2.6.23 19:26
@Linda493 píše:

Buď si ho udělej dnes a nebo počkej nějakou dobu.

• Citovat
  • Upravit
77554
2.6.23 19:32
@Uslava píše:
Buď si ho udělej dnes a nebo počkej nějakou dobu.

proč si má dělat test, když má menstruaci?
asi má prostě pokažený žaludek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.6.23 19:32

@JancaS84 ano měla jsem nechráněný styk, přesto mám menstruaci a přes to mám neobvyklé příznaky které obvykle při menstruaci nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.6.23 19:41

@lilith1 četla jsem že kolikrát považována MS ani nebyla menstruace jen krvácení které se v těhotenství za menses považuje proto se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí