6. týden těhotenství a slabá čárka

Anonymní
2.6.23 20:34

6tt a slabá čárka

Ahoj,
měla bych byt dnes v 6tt, na první kontrolu jdu až za 5 dní. Skoro každý den si dělám rano test, vždy silná čárka, dva dny jsem teď měla pauzu, protože jsem neměla testy a koupila jsem si nějaké testy Adiel. Udělala jsem si ho dnes navečer a čárka je o hodně slabší, než byla na testech předešlých 😞 To už je asi ztracené že? 😞 Nemáte někdo podobný zazitek? Bylo nakonec vše v pořádku? 😞

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
2.6.23 20:36

Kazda znacka ma jinak intenzivni carku, mene/vide barviva apod.
Z toho bych zadne zavery fakt nedelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
2.6.23 20:57

Aby to mělo nějakou vypovídající hodnotu, musíš testovat stejnou značkou. Každá značka má jinou intenzitu barviva i odstín.

Jestli jsi nervózní, zajdi si 2× na krev, ale dokud nekrvacis nebo nemáš bolesti, buď v klidu. Vyčkej do kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.23 21:01

@TeeeT no bolí mě prsa a mam bolesti v podbrisku, ale ty mam na stridacku od te doby co vím ze jsem těhotná.. prý je to normální na začátku tehu.. tak nevím :( ale nekrvacim a snad ani nezacnu, mam hrozny strach

• Citovat
  • Upravit
2128
2.6.23 21:12

No a z čeho máš teda strach? Vždyť ti píšeme, že pokud testuješ jinou značkou, tak ta čárka už nemá vypovídající hodnotu.

Kolik dnů mas zpoždění?

Stejně je to 50 na 50 teď, musíš to nechat přírodě. Odpočívej.

Panikařit můžeš, kdybys začala krvácet. Jinak klid a věř mu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.6.23 21:32

Lepší je testovat obden a vždy stejnou značkou. Pokud pak testuješ jinou, tak to nelze srovnávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
2.6.23 21:41

Tohle co děláš je blbost…pokud chceš kontrolovat testy, musíš stále stejnou značkou a ve stejný čas (rano/odpo). A i tak je to zbytečné. Pokud tam jednou máš jasne // počkej na kontrolu, to ti řekne 100× víc.
P. S.: tyto testy ani neznam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.23 21:45

@Perníček22 ja vím, ale i tak by i na jiném teste měla byt v 6tt dálnice a ne duch ne? :(

• Citovat
  • Upravit
2128
2.6.23 21:49

Prosímtě, máš ty testy vyfocený? Hoď sem foto.

Třeba takový InTime, který dělá duchy už velmi brzy 9/10 DPO se ve finále nikdy nezbarví tolik jako Mamatest. Proste je tam méně barviva a ta růžova je světlejší.

Já už asi svoje testy nenajdu :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.23 21:53

@TeeeT Ten zelený je ten z dneska (jsou dvě fotky toho samého testu) a ten růžový je dělaný minuly týden a modrý predminuly týden

• Citovat
  • Upravit
4385
2.6.23 21:55
@Anonymní píše:
@Perníček22 ja vím, ale i tak by i na jiném teste měla byt v 6tt dálnice a ne duch ne? :(

Hoď sem fotku ;). Někomu se hcg do moči dostává pomaleji. A některá dálnici na testu neměla nikdy a těhotná byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
2.6.23 21:56
@Anonymní píše:
@TeeeT Ten zelený je ten z dneska (jsou dvě fotky toho samého testu) a ten růžový je dělaný minuly týden a modrý predminuly týden

Hmmm… zkusila bych koupit jinou značku, třeba Mamatest, ten má barviva dost. Klidně se může jednat o vadnou dávku, kde je málo barviva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.23 21:57

@korn123 hozene výše :)

• Citovat
  • Upravit
4385
2.6.23 21:58
@Anonymní píše:
@korn123 hozene výše :)

Jj, už jsem na to reagovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.6.23 21:58

@korn123 no nevím… dělala jsem si i druhy test z te krabičky Adiel a bylo to to samé… vypadá to blbě ze? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky