6. týden těhotenství a slabá čárka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
999
3.6.23 18:16

Já mám taky adiel testy slabší maji hodnotu 25 oproti pepinu a livsane s 10. U každé z nás ty hodnoty rostou jinak a nemusí to nic znamenat, někdy to poskočí víc, jindy méně. Jak říkají holky, krom stravy, doplňků a snaze se se vyhnout toxickým věcem toho moc neovlivneme. Chápu tě, taky jsem docela nervózní, jsem teprve 4+5 a vyšlo to po více než 4 letech. Ale držím palce, ať je to dobré :srdce: 🍀. Kdy máš první kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.23 21:40

@Claire1991 ahoj, děkuji za podporu :) mam strach aby z toho nebylo třeba neprosperujici těhotenství, když je čárka slabší, ale prý jsou to i tak hezke čárky tak uvidíme… první kontrolu mam 8.6. a ty? :) my se taky snažili dlouho, ale furt méně než vy, ale vím jak je to na palici… držím palce

• Citovat
  • Upravit
999
3.6.23 21:56

Mi ty čárky taky už teď beze změny, nic výraznějšího😁. Ale jak tam jsou dvě viditelné, což jsou, tak věřím, že to bude dobré 🙂 🍀. To právě je, ta představa snažit se znova tu dobu, tak zvolím asi raději adopci🤦‍♀️ 😅. Dej pak vědět, jak jsi dopadla ;). A myslím, že ty obavy o mimi jsou úplně normální, ja též některé dny úplně dobre, ale jiné úzkosti 😅. Ty začátky jsou holt náročné. První kontrolu mám14.6. 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.23 15:54

@Claire1991 ahoj, tak nakonec jsem byla přijata na gyndu už dnes a srdicko bije ❤️

• Citovat
  • Upravit
2128
5.6.23 18:11

No tak sláva, tak už se hoď do pohody a hlavně UŽ NETESTUJ! Tohle byl úplně zbytečný stres :oops:

Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.6.23 18:56
@Anonymní píše:
@Claire1991 ahoj, tak nakonec jsem byla přijata na gyndu už dnes a srdicko bije ❤️

To je skvelé, moc ti gratuluju :srdce: já ti rozumím… jsem po IVF 5+3 a mám taky obavy.. na první ultrazvuk jdu pristi týden. ale teď už to neovlivníme. Hlavně buďme v klidu, pohodě a bez námahy, ať víme, ze jsme udělaly maximum :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
5.6.23 19:26

Nádhera, to mám radost a moc gratuluji k ❤️!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
5.6.23 19:28

@Lenkalin
To jsi o tři dny napřed, já 5+0😁. Kdy máš kontrolu 🙂? Držím pěsti ❤️ 🍀!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.6.23 19:31
@Claire1991 píše:
@Lenkalin
To jsi o tři dny napřed, já 5+0😁. Kdy máš kontrolu 🙂? Držím pěsti ❤️ 🍀!

Příští úterý, a ty? Taky hodně štěstí, ať nám to klapne :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
5.6.23 19:34

@Lenkalin
Děkuji, už by to mohlo být všechno dobré že 🙂? Po tom dlouhém snažení😁. Budu myslet, tak pak napiš, co a jak :hug:. Já jdu příští středu 🙂.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.6.23 19:38
@Claire1991 píše:
@Lenkalin
Děkuji, už by to mohlo být všechno dobré že 🙂? Po tom dlouhém snažení😁. Budu myslet, tak pak napiš, co a jak :hug:. Já jdu příští středu 🙂.

A já se budu těšit na tvůj výsledek :) to víš, mám obavy, věkově už jsem na hranici. Dala jsem si poslední šanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
5.6.23 19:54

@Lenkalin
Děkuji :*. Sestřenka má teď čerstvě Beatku a to má 41😉. Tak snad to bude u nás u obou vše v pořádku ❤️ 🙏!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.6.23 19:56
@Claire1991 píše:
@Lenkalin
Děkuji :*. Sestřenka má teď čerstvě Beatku a to má 41😉. Tak snad to bude u nás u obou vše v pořádku ❤️ 🙏!

Držím nám palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
5.6.23 19:59

@Lenkalin dobry den, myslíte ze věk má hodně co dělat s otehotnenim? :) mě přijde ze v mem okolí otěhotní spousta holek nad 37 hned… nebo nikdy nerikala ze by s tím měly problém… zatímco ja ve 24 jsem se snažila víc než rok a trnula strachy před každou kontrolou :D moc vám držím palce ať to vyjde ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
5.6.23 20:14

@ajoslava dobrý den. Rozhodne myslím. Jednak už mám spoustu cyklů anovulačních, plodnost proste klesá :) navíc je i větší riziko zamlklého těhotenství, případně potratu.. biologii neočůráme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí