Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám taky adiel testy slabší maji hodnotu 25 oproti pepinu a livsane s 10. U každé z nás ty hodnoty rostou jinak a nemusí to nic znamenat, někdy to poskočí víc, jindy méně. Jak říkají holky, krom stravy, doplňků a snaze se se vyhnout toxickým věcem toho moc neovlivneme. Chápu tě, taky jsem docela nervózní, jsem teprve 4+5 a vyšlo to po více než 4 letech. Ale držím palce, ať je to dobré
🍀. Kdy máš první kontrolu?
@Claire1991 ahoj, děkuji za podporu
mam strach aby z toho nebylo třeba neprosperujici těhotenství, když je čárka slabší, ale prý jsou to i tak hezke čárky tak uvidíme… první kontrolu mam 8.6. a ty?
my se taky snažili dlouho, ale furt méně než vy, ale vím jak je to na palici… držím palce
Mi ty čárky taky už teď beze změny, nic výraznějšího😁. Ale jak tam jsou dvě viditelné, což jsou, tak věřím, že to bude dobré 🙂 🍀. To právě je, ta představa snažit se znova tu dobu, tak zvolím asi raději adopci🤦♀️ 😅. Dej pak vědět, jak jsi dopadla
. A myslím, že ty obavy o mimi jsou úplně normální, ja též některé dny úplně dobre, ale jiné úzkosti 😅. Ty začátky jsou holt náročné. První kontrolu mám14.6. 🙂.
@Claire1991 ahoj, tak nakonec jsem byla přijata na gyndu už dnes a srdicko bije ❤️
No tak sláva, tak už se hoď do pohody a hlavně UŽ NETESTUJ! Tohle byl úplně zbytečný stres ![]()
Držím palce ![]()
@Anonymní píše:
@Claire1991 ahoj, tak nakonec jsem byla přijata na gyndu už dnes a srdicko bije ❤️
To je skvelé, moc ti gratuluju
já ti rozumím… jsem po IVF 5+3 a mám taky obavy.. na první ultrazvuk jdu pristi týden. ale teď už to neovlivníme. Hlavně buďme v klidu, pohodě a bez námahy, ať víme, ze jsme udělaly maximum ![]()
@Lenkalin
To jsi o tři dny napřed, já 5+0😁. Kdy máš kontrolu 🙂? Držím pěsti ❤️ 🍀!
@Claire1991 píše:
@Lenkalin
To jsi o tři dny napřed, já 5+0😁. Kdy máš kontrolu 🙂? Držím pěsti ❤️ 🍀!
Příští úterý, a ty? Taky hodně štěstí, ať nám to klapne
![]()
@Lenkalin
Děkuji, už by to mohlo být všechno dobré že 🙂? Po tom dlouhém snažení😁. Budu myslet, tak pak napiš, co a jak
. Já jdu příští středu 🙂.
@Claire1991 píše:
@Lenkalin
Děkuji, už by to mohlo být všechno dobré že 🙂? Po tom dlouhém snažení😁. Budu myslet, tak pak napiš, co a jak. Já jdu příští středu 🙂.
A já se budu těšit na tvůj výsledek
to víš, mám obavy, věkově už jsem na hranici. Dala jsem si poslední šanci
@Lenkalin
Děkuji
. Sestřenka má teď čerstvě Beatku a to má 41😉. Tak snad to bude u nás u obou vše v pořádku ❤️ 🙏!
@Claire1991 píše:
@Lenkalin
Děkuji. Sestřenka má teď čerstvě Beatku a to má 41😉. Tak snad to bude u nás u obou vše v pořádku ❤️ 🙏!
Držím nám palce ![]()
@Lenkalin dobry den, myslíte ze věk má hodně co dělat s otehotnenim?
mě přijde ze v mem okolí otěhotní spousta holek nad 37 hned… nebo nikdy nerikala ze by s tím měly problém… zatímco ja ve 24 jsem se snažila víc než rok a trnula strachy před každou kontrolou
moc vám držím palce ať to vyjde ❤️
@ajoslava dobrý den. Rozhodne myslím. Jednak už mám spoustu cyklů anovulačních, plodnost proste klesá
navíc je i větší riziko zamlklého těhotenství, případně potratu.. biologii neočůráme ![]()