7 kg ohrádka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
299
18.1.14 12:48

7 kg ohrádka

Dobrý den. Zajímalo by me zda mate někdo zkušenost s dřevěnou ohrádkou 120×120×65 ktera vazi přibližne 7kg? Mam strach, že když se malý přitáhne o šprušle nebo se zapre ze se to převrati, přece jen je 7kg docela málo. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
18.1.14 12:53

Moje rada zní: vykašli se na ohrádku, nech své dítě žít životem batolete a ne trestance za mřížemi a dozoruj.
Dá se to zvládnout bez ní, když se chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
18.1.14 13:00

@AnneettkkA souhlasím s @berry4 podle mě je ohrádka zbytečná, neměla jsem ji ani na jedno dítě a přežili všechny ;)

• Citovat
  • Upravit
17565
18.1.14 13:01

@AnneettkkA tak dej odkaz na tu ohrádku :nevim: my máme šestiúhelníkovou, kolik váží netuším, ale je nepřevratitelná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
18.1.14 13:05

@AnneettkkA měla jsem na malého takovou tu starou obdélníkovou co byla za nás. Ta je určitě lehčí než 7kg a nikdy ní nepřevrátil. Já jsem jí teda používala jen na dobu nutnou, odchod na WC atd. a potřebovala jsem mít malého separovaného od psa pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.1.14 13:17

No tk treba ma 7kilo proto aby ji na sebe neprevrhl. Urcite by to byl jeden z prvnich pripadu a urcite by byl zavinen spatnou montazi. Za me klec teda taky nee

• Citovat
  • Upravit
536
18.1.14 13:27

Tak já tedy ohrádku měla, takovou starou, dřevěnou. Používala jsem jí na dvojčata na léto, aby mohla být venku "bez dozoru ". Třeba když jsem vařila, dala jsem tam deku, hračky, dala jsem ji tak, abych na ni viděla z okna a oni byli daleko spokojenější, než když by tvrdli se mnou v kuchyni. Rozhodně jsem to nebrala jako klec. Kolikrát v ní i usnuli, jako dřív v kočárku. Myslím, že převrhnout se nedá žádná, tím jak má dlouhé strany, je na to třeba pořádná síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
18.1.14 16:07

Tak my ohrádku koupili, když malej v 6m začal stát, šíleně padal a já vystreslá zakládala diskuze, stála mu za řiťkou celý den :mrgreen: ohradu jsme koupili, nevydržel v ní ani minutu, jekot šílený, takže jsem ho do ní nedávala, zvykla si na to, že padá a opravdu jsme to bez ní krásně přežili. Je rozmontovaná ve sklepě a nevím, k čemu tam pořád čumí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí