Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, nemůžu se rozhodnout.http://www.littleangel.cz/product/fusaky/fusaky-zimni/fusak-sport-angel---outlast__-2013/731 nebo http://www.littleangel.cz/…last__-2/751
Nemá některá z Vás zkušenosti?
@valinkka ty tvé zmíněné mi nic neříkaj
já mám emitex 3v1 combi, zatím teda jen v autosedačce (v kočárku mám ještě fusak z beránka po mě, když jsem byla malá
, ale jsem s ním spokojená
Bohužel, tyto neznám. Mám také Emitex combi 3v1 a mám už druhou sezónu, teď už nastavený, a za mě absolutní spokojenost!!!
Emitex jsme měla, dobrý, ale chci zkusit tyto. Dítě se hodně potí. Lodger jsem měla vybraný jako první, je pěkný, ale chci hlavně funkční.
Tyto neznám, mám Emitex, teď ve sporťáku, a pohoda, malej je pěkně v teploučku ![]()
@valinkka Taky mám hodně se potící dítě, takže méně oblékám. Ale změna je změna, to je jasné.
Lodger je dost funkční, všestranný a naprosto funkční, ani v nejvějších mrazech a že moje děti chodily do kočárku ven i ve velkých mrazech nikdy neselhal. Je hodně funkční, víc funkční než hezký.
Za mě jedině Fusak s prostředním zipem a super je Emitex Monti, prtože je opravdu použitelný až pro dítě do 3 let.
@terinka4444 píše:
Lodger je dost funkční, všestranný a naprosto funkční, ani v nejvějších mrazech a že moje děti chodily do kočárku ven i ve velkých mrazech nikdy neselhal. Je hodně funkční, víc funkční než hezký.
Ja jsem taky s lodgerem moc moc spokojena
Nemusim kupovat nic teplyho, protoze do toho fusaku muze jit jen nalehko ![]()
@terinka4444 píše:
Já mám taky Lodger a spokojenost veliká, taky v mrazech vyzkoušený, jen nesouhlasím, že je víc funkční než hezký, mě se líbí ![]()
@Melysa píše:
Já mám taky Lodger a spokojenost veliká, taky v mrazech vyzkoušený, jen nesouhlasím, že je víc funkční než hezký, mě se líbí
Mne se taky moc libi, i lide mi ho chvali
Ovsem kdyz se zeptaji na cenu, tak uz moc nechvali ![]()