Výběr Fusaku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
14.1.14 11:32

@Flooa No ale zas je to jeden jedinej fusak, kterej malá má ( kromě jednoho tenkýho Emitexu za 4 stovky), tak měto zas taková hrůza nepřijde, když jsem s ním fakt spokojená. Mě stál 2500kč. Já už jsem vyléčená z některých levných věcí :nevim: a zakladatelčín fusak je za 2 tisíce, takto není takovej rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
14.1.14 11:34

Ahoj, máme little angel exclusive a je super :-) jediné malinké mínus - opatrně se zipem, často se zasekne, když člověk nedává pozor. Jinak jsem na žádné nevýhody nepřišla. Prcek si v něm krásně lebedí. Když je nad plus dva (možná i nad nulu, ale to už raději neriskuju), tak mu bohatě stačí tepláčky a body s dlouhým rukávem. Okolo nuly nebo minus pár stupínků dávám navíc slabou mikču. Tuhé mrazy jsme zatím neměli možnost vyzkoušet. Celkově spokojenost veliká :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
14.1.14 11:37
@Melysa píše:
@Flooa No ale zas je to jeden jedinej fusak, kterej malá má ( kromě jednoho tenkýho Emitexu za 4 stovky), tak měto zas taková hrůza nepřijde, když jsem s ním fakt spokojená. Mě stál 2500kč. Já už jsem vyléčená z některých levných věcí :nevim: a zakladatelčín fusak je za 2 tisíce, takto není takovej rozdíl.

No prave, je to jedinej fusak, kdyz je treba, davam ho i do autosedacky. Nemusim kupovat kombinezu nebo teply veci (do korbicky davam malou opravdu nalehko), ale to nekteri nevidi. Ale to neva, protoze ja ho miluju :srdce: Jo a ten tenky emitex mame taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
14.1.14 11:45

@Flooa :lol: máme asi podobný vkus. Neříkám, že všechno levný je šunt, ale když potřebuju aby ta věc fachčila na stoprocent jako fusak, kočárek, autosedačka, radši si připlatím, než pak kupovat nový a měnit nebo se pořád rozčilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
14.1.14 11:50

Ahojda :) my máme emitex 3 v 1..a nemůžu si stěžovat, je skvělej jak do klasickýho kočárku tak i do šporťáku, můžu jen doporučit, ty tvoje vůbec neznám, ale můžeš se mrknout na nějaký recenze např. na heurece ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
14.1.14 11:55
@Melysa píše:
@Flooa :lol: máme asi podobný vkus. Neříkám, že všechno levný je šunt, ale když potřebuju aby ta věc fachčila na stoprocent jako fusak, kočárek, autosedačka, radši si připlatím, než pak kupovat nový a měnit nebo se pořád rozčilovat.

Ano, presne tak :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.1.14 12:50

Děkuji za odpovědi. Mrknu na recenze.Asi nejsou tak používané. eště se zeptám, tenledger, když má dítě už boty a trochu chodí jak to děláte? Emitex má pogumovaný spodek. Angel teda nevím…Je lodger i navětší dítě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
14.1.14 12:51

Za kvalitu si připlatím, i když musím hodně šetřit, ale raděj jednu kvalitu, než tři nekvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.1.14 13:28
@Melysa píše:
Já mám taky Lodger a spokojenost veliká, taky v mrazech vyzkoušený, jen nesouhlasím, že je víc funkční než hezký, mě se líbí :)

no to je, je krásný překrásný, mám stejný, co ty, myslela jsem tím, že krásný a jak je krásný, tak je ještě funkčnější, krom letních měsíců jsem ho využila s vložkou nebo bez pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
14.1.14 13:32
@valinkka píše:
Děkuji za odpovědi. Mrknu na recenze.Asi nejsou tak používané. eště se zeptám, tenledger, když má dítě už boty a trochu chodí jak to děláte? Emitex má pogumovaný spodek. Angel teda nevím…Je lodger i navětší dítě???

já jí boty sundám a hodím je do košíku, už nám jede třetí zimu, jsou jí dva a stále se tam vejde. Mně právě naprosto vyhovuje ta možnost stažení okolo hlavičky, je poddajný, přizpůsobí se, udělá se kokon :mrgreen: a bez té vnitřní vložky v něm spávala v kočáru ještě duben, květen, pokud bylo chladno, žádná deka, balení a odkopávání. A konce srpna už byla zase v kočáru :mrgreen: mám doma i emitex 3v1, měla jsem ho na první dceru, když jsem o lodgeruněměla ani ponětí a byla jsem s ním celkem spokojená, ale lodger je prostě jiný level. To je láska na první dotek. Navíc jede fakt třetí zimu a je jak nový, jak kdybych ho vytáhla z krabice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
14.1.14 13:38

@terinka4444 Hele, presne, ja taky pri prvni dceri nemela lodgera a je to skoda, taky byla v emitexu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
14.1.14 14:07
@valinkka píše:

právě myslím, že tím, že do něho zabalíš díte vlastně trochu jak do zavinovacky, tak je variabilní a každý dítě je v něm pěkně schovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
14.1.14 14:10
@terinka4444 píše:
no to je, je krásný překrásný, mám stejný, co ty, myslela jsem tím, že krásný a jak je krásný, tak je ještě funkčnější, krom letních měsíců jsem ho využila s vložkou nebo bez pořád.

Jo taaak, no já mám kočárek celej tmavě hnědej, tak mě tam krásně vyniknul, malé jsem koupila kulicha ve stejné růžové a jsme vyladění jak z časáku, až na tu mámu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
14.1.14 15:24

Ahoj, já mám Emitex 3v1, zatím tedy neozkoušený, neb termín máme až v březnu. Rozhodla jsem se pro něj kvůli jeho všestrannému použití, kvalitnímu materiálu, všeobecně pozitivním recenzím, taky proto, že je to český výrobek a poměr cena/kvalita je slušný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10264
14.1.14 19:20

@aléňa192 Určitě budeš spokojená. Já na něj nedám dopustit. Taky jsem kupovala na doporučení několika kamarádek, které je měly už většinou 2. sezónu, nebo i pro druhé dítě, a to měly ještě starší typy než já 2013, který je už zase vychytanější. Myslím, že jsou hodně kvalitní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí