Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Flooa No ale zas je to jeden jedinej fusak, kterej malá má ( kromě jednoho tenkýho Emitexu za 4 stovky), tak měto zas taková hrůza nepřijde, když jsem s ním fakt spokojená. Mě stál 2500kč. Já už jsem vyléčená z některých levných věcí
a zakladatelčín fusak je za 2 tisíce, takto není takovej rozdíl.
Ahoj, máme little angel exclusive a je super
jediné malinké mínus - opatrně se zipem, často se zasekne, když člověk nedává pozor. Jinak jsem na žádné nevýhody nepřišla. Prcek si v něm krásně lebedí. Když je nad plus dva (možná i nad nulu, ale to už raději neriskuju), tak mu bohatě stačí tepláčky a body s dlouhým rukávem. Okolo nuly nebo minus pár stupínků dávám navíc slabou mikču. Tuhé mrazy jsme zatím neměli možnost vyzkoušet. Celkově spokojenost veliká ![]()
@Melysa píše:
@Flooa No ale zas je to jeden jedinej fusak, kterej malá má ( kromě jednoho tenkýho Emitexu za 4 stovky), tak měto zas taková hrůza nepřijde, když jsem s ním fakt spokojená. Mě stál 2500kč. Já už jsem vyléčená z některých levných věcía zakladatelčín fusak je za 2 tisíce, takto není takovej rozdíl.
No prave, je to jedinej fusak, kdyz je treba, davam ho i do autosedacky. Nemusim kupovat kombinezu nebo teply veci (do korbicky davam malou opravdu nalehko), ale to nekteri nevidi. Ale to neva, protoze ja ho miluju
Jo a ten tenky emitex mame taky ![]()
@Flooa
máme asi podobný vkus. Neříkám, že všechno levný je šunt, ale když potřebuju aby ta věc fachčila na stoprocent jako fusak, kočárek, autosedačka, radši si připlatím, než pak kupovat nový a měnit nebo se pořád rozčilovat.
Ahojda
my máme emitex 3 v 1..a nemůžu si stěžovat, je skvělej jak do klasickýho kočárku tak i do šporťáku, můžu jen doporučit, ty tvoje vůbec neznám, ale můžeš se mrknout na nějaký recenze např. na heurece ![]()
@Melysa píše:
@Flooamáme asi podobný vkus. Neříkám, že všechno levný je šunt, ale když potřebuju aby ta věc fachčila na stoprocent jako fusak, kočárek, autosedačka, radši si připlatím, než pak kupovat nový a měnit nebo se pořád rozčilovat.
Ano, presne tak ![]()
Děkuji za odpovědi. Mrknu na recenze.Asi nejsou tak používané. eště se zeptám, tenledger, když má dítě už boty a trochu chodí jak to děláte? Emitex má pogumovaný spodek. Angel teda nevím…Je lodger i navětší dítě???
Za kvalitu si připlatím, i když musím hodně šetřit, ale raděj jednu kvalitu, než tři nekvalitní.
@Melysa píše:
Já mám taky Lodger a spokojenost veliká, taky v mrazech vyzkoušený, jen nesouhlasím, že je víc funkční než hezký, mě se líbí
no to je, je krásný překrásný, mám stejný, co ty, myslela jsem tím, že krásný a jak je krásný, tak je ještě funkčnější, krom letních měsíců jsem ho využila s vložkou nebo bez pořád.
@valinkka píše:
Děkuji za odpovědi. Mrknu na recenze.Asi nejsou tak používané. eště se zeptám, tenledger, když má dítě už boty a trochu chodí jak to děláte? Emitex má pogumovaný spodek. Angel teda nevím…Je lodger i navětší dítě???
já jí boty sundám a hodím je do košíku, už nám jede třetí zimu, jsou jí dva a stále se tam vejde. Mně právě naprosto vyhovuje ta možnost stažení okolo hlavičky, je poddajný, přizpůsobí se, udělá se kokon
a bez té vnitřní vložky v něm spávala v kočáru ještě duben, květen, pokud bylo chladno, žádná deka, balení a odkopávání. A konce srpna už byla zase v kočáru
mám doma i emitex 3v1, měla jsem ho na první dceru, když jsem o lodgeruněměla ani ponětí a byla jsem s ním celkem spokojená, ale lodger je prostě jiný level. To je láska na první dotek. Navíc jede fakt třetí zimu a je jak nový, jak kdybych ho vytáhla z krabice.
@terinka4444 Hele, presne, ja taky pri prvni dceri nemela lodgera a je to skoda, taky byla v emitexu.
@valinkka píše:
právě myslím, že tím, že do něho zabalíš díte vlastně trochu jak do zavinovacky, tak je variabilní a každý dítě je v něm pěkně schovaný.
@terinka4444 píše:
no to je, je krásný překrásný, mám stejný, co ty, myslela jsem tím, že krásný a jak je krásný, tak je ještě funkčnější, krom letních měsíců jsem ho využila s vložkou nebo bez pořád.
Jo taaak, no já mám kočárek celej tmavě hnědej, tak mě tam krásně vyniknul, malé jsem koupila kulicha ve stejné růžové a jsme vyladění jak z časáku, až na tu mámu ![]()
Ahoj, já mám Emitex 3v1, zatím tedy neozkoušený, neb termín máme až v březnu. Rozhodla jsem se pro něj kvůli jeho všestrannému použití, kvalitnímu materiálu, všeobecně pozitivním recenzím, taky proto, že je to český výrobek a poměr cena/kvalita je slušný.
@aléňa192 Určitě budeš spokojená. Já na něj nedám dopustit. Taky jsem kupovala na doporučení několika kamarádek, které je měly už většinou 2. sezónu, nebo i pro druhé dítě, a to měly ještě starší typy než já 2013, který je už zase vychytanější. Myslím, že jsou hodně kvalitní.