Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj. Narozdíl od většiny příspěvků půjdu aspoň trochu k dotazu zakladatelky - zda Little Angel outlast Sport nebo Exclusive. Že to bude outlast, bylo jasno. Tento materiál mi přijde fakt super, funkční, úžasně hřeje, ale nepřehřeje
Jasně, pokud dítě navleču a pak ještě dám do fusaku, zpotí se v jakémkoliv. Na fotkách na internetu se mi líbil Sport (delší využití než Exclusive a hlavně stahování kolem hlavičky). Ale pak jsem byla v prodejně (v Plzni) a tam mě uchvátil Q step (na netu se mi na fotce ale vůbec nelíbil), taky se dá stáhnout kolem hlavičky jako Sport a taky se dá využít až do tří let, ale hlavně je neskutečně měkkoučký, vešel se i do hluboké korby, dá se zkrátit, odepnout spodní „kolečko“ do sporťáku na botičky… Je pořád jak nový, byť jsem ho hojně používala pro syna, teď je připravený na únor pro druhé. A určitě je tu už jedna diskuse ohledně outlastu (obecně nazvaná nějak podobně - asi „doporučte zimní fusak“ nebo tak nějak a je tam párt zkušeností s outlastem - víc než tady, aspoň zatím). Pokud jde o materiál, tam myslím neuděláš s outlastem chybu. Pak asi zbývá spíš „osahat“ a vyzkoušet…u mě to bylo rozhodující.