Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
@Pavlinky asi bych ji radši prodala, pak pořídila novou
jestli nemáš místo jinde, než ve sklepě ![]()
Taky jsem to tak udelala. Syn dostal velkou a dcera spi zatim u nas. Postylku jsem dala pod jeho novou postel
My dali malou postýlku k našim, do mého bývalého pokoje. Nevím, jak moc vlhko ve sklepech bývá, ale nezachrànila by to strečová fólie, kterou bys několikrát obmotala? Stojí pár korun v OBI, BAUMAXU a podobných obchodech.
Ahoj, řešili jsme to a řešíme to zas ![]()
Koupila jsem v Bauhausu SMRŠŤOVACÍ FOLII - je to jakoby veliká potravinářská folie - dá se koupit obyč za 90kč nebo profi za 250kč
Složenou postýlku, bez matrace, ale s přibalenýma šroubkama, jsme omotali všema směrama několika vrstvama folií a dali do sklepa.
Matraci jsme měli mezi 1. a 2. dítětem (cca 2 roky) zabalenou ve starým povlaku na peřinu v úložným prostoru pod postelí, případně se dá dát taky do fólie… pro klid do balení můžeš přidat nějakej pytlíček proti molům, to by mělo odpudit škůdce a taky jí postavit do sklepa.
Teď bude čekat na další dítě v příbuzenstvu už jen postýlka - tej se nic nestane, matraci už ale raději předávat nebudem… to je otázka do pětistovky. My jí dotaháme na chatě v cestovní postýlce - nezbavujte se jí… nebo se dá dát do charity, azyláku, darovat na mmb…
Nebojím se skladovat takhle věci - hele, v obchodě to taky stojí klidně rok a v daleko horších podmínkách ve skladě.
Někdo tu i řešil desinfekci postýlky (darovaný) a shodly jsme se tu na posprejování naředěným tea tree oilem - proti plísním, bakteriím…
@Pavlinky V pondělí malé(15m) přišla postel..postel jsme složili, postýlku šoupli do skladu a necháme pro druhé.. ![]()
@CokeLady Protože chceme aby měla velkou postel…brzy přibude sourozenec
Má zábrany a děsně se jí v ní líbí, tak proč ne?