Měkké kšírky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
174
15.1.14 23:28

"Měkké" kšírky

Ahojky maminky,
mohla byste mi, některá, prosím, poradit kšírky do kočárku? Všechny mají příšerné tvrdé přezky a k tomu to vychází vždy na zádech na páteřičku a když tam nění přezka tak je tam příšerný tlustý šev… Hrůza. Když sedí, tak to nevadí, ale když usne tak když si představím, že bych na tom měla spát… Nic moc. Natož miminko. A sundavání malou samozřejmě vzbudí.
Díky moc za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
174
15.1.14 23:29

PS: proč když se prodávají jemňoučké vypolstrované kšírky pro štěňátka oproti dospěláckým postrojům, proč něco takového není i pro miminka??…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.1.14 23:33

My měli tyhle http://barunka.mimishop.cz/detail.php?… - je to snad nějaké polské, ale byly fajn. Když jsem je zapomněla a sháněla u našich nové, tak jsem byla z těch koženejch tuhoňů úplně vyděšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.1.14 23:33

:nevim:
mám klasické kožené, vzadu není přezka - je v předu a tam nevadí. Jinak tlouštka je asi jako když mají miminka mikinu s kapucí a na té kapuci si leží - to je to stejné jenom jedno je diskutovanější.

Nevím co ty máš konkrétně za kšíry ale ty naše jsou v pohodě a měkké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.1.14 23:35

@Knihomyš vidíš a mě zase děsí ty plastové kousky, to musí tlačit do zad jako blázen, proti tomu je kůže v pohodě (pokud teda není exch tvrdá, ale vždy je měkkčí než plast)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
15.1.14 23:44

@Aletheia co člověk, to názor :) Mladá měla na zádech akorát plochý plastový čtvereček, nevzpomínám, že by vadil. Možná jsem nenarazila na nějakou přátelskou koženou verzi, viděla jsem kůži s filcem a tuším ještě nějakým poměrně silným textilem :think: Byl to boj na ni navléknout, natož aby v tom třeba ulehla - ne že by se to zcela vyrovnalo pár lajsničkám pod zádama, ale tak trošku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.1.14 23:48
@Knihomyš píše:
@Aletheia co člověk, to názor :) Mladá měla na zádech akorát plochý plastový čtvereček, nevzpomínám, že by vadil. Možná jsem nenarazila na nějakou přátelskou koženou verzi, viděla jsem kůži s filcem a tuším ještě nějakým poměrně silným textilem :think: Byl to boj na ni navléknout, natož aby v tom třeba ulehla - ne že by se to zcela vyrovnalo pár lajsničkám pod zádama, ale tak trošku…

no, já jsem právě měla čistě kůži, která vedla přes záda (okolo) a na to se napojovali dva ramenní popruhy. Takže na zádech neměl žádný výrazný spoj nebo tak něco. Ale to dost záleží na co člověk narazí, ono kšíry se stejně používají jenom chvíli :mrgreen: (teda aspoň u nás)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.1.14 23:53
@Aletheia píše: :nevim:
mám klasické kožené, vzadu není přezka - je v předu a tam nevadí. Jinak tlouštka je asi jako když mají miminka mikinu s kapucí a na té kapuci si leží - to je to stejné jenom jedno je diskutovanější.Nevím co ty máš konkrétně za kšíry ale ty naše jsou v pohodě a měkké

Proto nenosíme kapuce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.1.14 23:55
@Cvalenka píše:
Proto nenosíme kapuce :-D
:palec: super, jsi jedna z uvědomělých :potlesk: :potlesk: ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.1.14 23:55

Teď jsem úplnou náhodou po dlouhé době narazila na kšírky DeLuxe od Reer. Ale není nikde pořárně vidět zadní část, která mě nejvíc zajímá :-) A cena je taky velmi přátelská. Asi si je objednám a okoukám si je v obchodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
15.1.14 23:57
@Aletheia píše: :palec: super, jsi jedna z uvědomělých :potlesk: :potlesk: ;)

Děkuju, já bych řekla, že jedna z přeuvědomělých. I když mám extrémně náročný miminko a rozhodli jsme se celá rodina, že jí nenecháme od na rození plakat (jako v mězích normy), tak se ve všem hrozně rejpu a nad všim až příliš přemejšlim. Ale zatim to má jen pozitivní efekt. Když pominu, že je to někdy k zbláznění. Ale nemůžu si pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
15.1.14 23:58

@Cvalenka vypadají dobře :palec:

jsem náhodou narazila na tyhle a taky nejsou špatné ale nejsou barevné :mrgreen: http://www.detskydum.cz/…teps-379301/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
16.1.14 00:17

Taky jsem na ně koukala ale v některých náhledech jsou na ramínkách zezadu kovové přezky… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
16.1.14 00:21

Sorry, že vám do toho lezu, al emoje dítě spí na břiše, takže na tom zapínání spát musí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
16.1.14 06:14

Ja koupila va aukru kdysi prastare vyfilcovane, ale zase nemaji moc regulaci delky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí