7 let bez menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2098
29.12.17 22:59

Ten estrofem jsou hormony, ale jsou i daleko silnejsi hormony a vyssi davky nez tohle. Takze byt tebou bych to zkusila a ten konthryhel taky.

V prubehu brani HA predpokladam, ze se ms rizene dostavovala. Jak dlouho trvala?
Jak to bylo s ms pred HA? Byla pravidelna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.12.17 23:10

@pedigka Před HA jsem nikdy s MS problém neměla, naprosto pravidelná. A ano, i když jsem brala HA, byla pravidelná.
Po těch letech si spíše myslím, že to nějak souvisí s porodem (i když byl bez komplikací). Po porodu mi zastavovali laktaci, tak třeba se tím zastavila i ta MS (tím, že mi nikdo nedal odpověď, hledám souvislosti všude).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.12.17 23:17

@Corrisek Po vysazení HA jsi otěhotněla hned?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85295
29.12.17 23:17

Zkus materi kašičku.

A zmen stravovani. Vyrad uplne mleko, cukr, bilou mouku. Treba to pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
29.12.17 23:23

@blumen muzes mi prosim k tomu napsat vice? Jak muze mleko, cukr a mouka ovlivnit rust delozni sliznice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
29.12.17 23:23
@blumen píše:
Zkus materi kašičku.A zmen stravovani. Vyrad uplne mleko, cukr, bilou mouku. Treba to pomuze.

Ještě bych hlídala přísun pseudohormonů - např. ze soji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
29.12.17 23:31
@Corrisek píše:
@blumen muzes mi prosim k tomu napsat vice? Jak muze mleko, cukr a mouka ovlivnit rust delozni sliznice?

Mléko je plné hormonů důležitých pro správný vývoj telete. Člověk si na tuhle dávku většinou snadno zvykne a problém mu to nedělá, ale ve tvém případě bych čerstvé i pasterizované mléko raději vynechala. Bílá mouka je komplikovaná obecně. Cukr jako takový v přiměřeném množství problém není, nejde-li o jeho náhražku glukózový sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
30.12.17 00:09

@blumen
Vyradit uplne mleko, mas namysli vyradit vsechny mlecne vyrobky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
30.12.17 01:32

Zname na upravy cyklu zafungovala cinska medicina, ale osobni zkusenosti nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
30.12.17 06:25

Ja bych zasla osobne za nekym kdo dela tradicni cinskou medicinu. On problem totiz nemusi byt v pohlavnich organech. Jenze to ti bez poradne konzultace a rozebrani tveho zdravotniho stavu, tady nikdo nerekne.

• Citovat
  • Upravit
85295
30.12.17 09:11
@Corrisek píše:

Presne Ti to nenapisu, ale zmena stravovani byva zasadni. Najdi si na internetu protikvasinkovou dietu, nekdo po ni otehotnel, ja se po ni citila skvele. Je to zdravy zivotni styl. Kasein v mlece zatezuje imunitni system. Lepek je taky nevhodny (ale hlavne bila mozka), cukr je pro organismus zatez a droga (nemluvim o sacharidech). Jako polud se tak dlouho nekdo snazi, zkusila bych se orientovat i timto smerem…

A mlecnymi produkty myslim vsechny, mleko, syry, jogurty bile max 2-3× tydne)…

Doporucuji knihu Tvoje strava je Tvuj osud od Josefa Jonase a poslech jeho rozhovoru v radiu (jsou ulozeny na netu). Samozrejme nic nezarucuji, to je jasne, ale treba to nekomu pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85295
30.12.17 09:13
@pedigka píše:
@blumen
Vyradit uplne mleko, mas namysli vyradit vsechny mlecne vyrobky?

Nejlepe vsechny. Vapnik je i v jinych pridektech, z mleka je stejne spatne vstrebatelny. Kdo to nevyradi uplne, tak ponechat ty bile jogurty a zakysane produkty, ale lepe jen ty bile jogurty…

Ja jsem bez mleka cely zivot, dceri davam ovci a kozi, ne kravske, nam to neprospiva kuzi, jde to fakt i bez toho. Stopy mleka neresim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85295
30.12.17 09:55

@Envie jasne, ja drzela protikvasinkovou, tam to vysvetlovali tak nejak komplexne. Vsak at si to zakladatelka pak sama prostuduje, podle me to kazdemu jen prospeje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
30.12.17 11:15

Já bych zkusila čínskou medicínu a hlavně akupunkturu a i nějaké homeopatikum. Ale musíš najít skutečně odoborníka, který tomu rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
30.12.17 13:08
@Envie píše:
Tak bezmlecna dieta funguje tak, ze ne ze to je zatez pro organismus. Kamaradka na zaklade doporuceni nejakyho „samana“ meli taky dietu. Bezmlecnou - zahlenuje, tudiz spermie pomalejsi, vejcovody mene pruchozi atd. Nesmeli rajcata, protoze tam je problem chytit optimalni zralost. Dokud jsou nezrale, tak obsahuji cosi jedovateho a az jsou prezrale tak obsahuji hnilobne, tudiz zdravi skodlive produkty. A taky nesmeli kureci maso. Kuli hormonum. Ona mela neoruchozi vejcovody, dodrzovali to oba a otehotnela. Ale dietu meli striktni, zadny max 2-3× tydne jogurt. Proste nic nesmeli.

Taky jsem byla u jednoho lecitele. Doporucil mi nejist rajcata, kureci maso a vse, co obsahuje Karoteny (zminil: napr. Mamavit). Lecitel mi nesedl. Zakaz zminenych potravin jsem nedodrzovala. Pouze ty vyrobky omezila.

Mne zas tlacili do hlavy VSICHNI dr. v detske nemocnici, jak je pro dite dulezite bud MM nebo UM. Od vsech jsem dostala kazani, kdyz jsem rekla, ze syn na roce a trictvrte odmita UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí