7letá lže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.1.15 10:52

@WERISKA @LenkaN26 ten jí vychází vstříc jak jen může a jezdit prý chce když s ní mluvil tak jí říkal i že jestli k nám nechce jezdit tak nemusí že jí nebude nadávat, nutit a ani se na ní nebude zlobit že už je velká a může se rozhodnout sama kde chce a kde nechce být

• Citovat
  • Upravit
10055
21.1.15 10:58
@Anonymní píše:
@21.6.2014 to jsme zkoušeli řekla nám že je u nás málo a chtěla by k nám jezdit víc tak jsme jí řekli že stačí když dá vědět a že někdo z nás pro ní zajede…je to už docela dlouho a za tu dobu k nám ani jednou nechtěla v jiný dny než jí máme nebo tu být dýl, když jsme jí to připomněli tak řekla že si to nepamatuje že takhle je to v pohodě 8o takže mi to připadá že i to že k nám chce víc byl výmysl…možná aby odvedla pozornost? :think: nám by totiž opravdu nevadilo kdyby tu byla víc dokonce bydlíme ve městě kde chodí do školy ale nejdřív to vymýšlení sváděla na to že je u nás málo a pak i když jí řekneme že to neni problém tak nechce a vymýšlí si dál :think: navíc se jí od tý doby přítel vždycky než pro ní jede ptá jestli si nechce vzít školní tašku že by tu byla dýl a taky ne. Zapomněla jsem zmínit že z dobrých zdrojů vím že její máma před ní dává dost najevo jak jí vadíme ale nevím jak moc ovlivnitelný je 12-ti letý dítě :nevim:

promluvila bych si tedy i její mámou. 12letou dceru mám doma a myslím, že ovlivnitelná je hodně.
Pokud promluva není možná, pak vám nezbyde než čekat, až si to holka srovná sama. :nevim:
možná je ve vašich vztazích hodně nevyřčeného i mezi dospělými :think:

ale řekla bych jí, co jsem se doslechla, jestli je to pravda, že to říká… chce na sebe upozornit, takle jí máma polituje a třeba si přisadí.

A taky, musím brát trochu s rezervou, co mi moje 12letá holka řekne, má tendence věci překrucovat - kolikrát si to ani neuvědomuje. A věřím, že někdy může být z ještěrky 8hlavý drak - jak se to nese od úst k ústům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
21.1.15 11:01
@Anonymní píše:
@21.6.2014 to jsme zkoušeli řekla nám že je u nás málo a chtěla by k nám jezdit víc tak jsme jí řekli že stačí když dá vědět a že někdo z nás pro ní zajede…je to už docela dlouho a za tu dobu k nám ani jednou nechtěla v jiný dny než jí máme nebo tu být dýl, když jsme jí to připomněli tak řekla že si to nepamatuje že takhle je to v pohodě 8o takže mi to připadá že i to že k nám chce víc byl výmysl…možná aby odvedla pozornost? :think: nám by totiž opravdu nevadilo kdyby tu byla víc dokonce bydlíme ve městě kde chodí do školy ale nejdřív to vymýšlení sváděla na to že je u nás málo a pak i když jí řekneme že to neni problém tak nechce a vymýšlí si dál :think: navíc se jí od tý doby přítel vždycky než pro ní jede ptá jestli si nechce vzít školní tašku že by tu byla dýl a taky ne. Zapomněla jsem zmínit že z dobrých zdrojů vím že její máma před ní dává dost najevo jak jí vadíme ale nevím jak moc ovlivnitelný je 12-ti letý dítě :nevim:

Tak pokud vás pomlouvá její matka, tak se třeba chce zalíbit a zavděčit matce a pomlouvá vás také.. :think:
Třeba si tím pak u matky připadá více zajímavá, když z ní „asi určitě“ tahá informace, jak se měla atd… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
21.1.15 11:07
@valkil píše:
A @WERISKA mě předběhla :)
:mrgreen: :mrgreen: :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.15 11:24

No taky mě to napadlo jenže představa že o nás neustále poslouchám lži a nemůžu s tím nic dělat mě ničí. ona to vypráví matce a ta si to nenechá pro sebe vztahy s její matkou jsou alespoň pro nás vyřešený už pár let navíc ta už má taky svůj život spíš nechápu co z toho dospělý člověk má :nevim: já mám se svým ex hodně špatný vztahy ale nenapadlo by mě používat proti němu používat dceru protože tím ublížím nejvíc jí :think: bavila jsem se o tom i s tchýní a ta mi řekla že si taky všimla že si sem tam vymýšlí a že její mámu zná dost dobře ale neví jestli si vymýšlí kvůli mámě ale že ví jistě že její máma je hodně falešná a vymýšlí si ráda že by možná řekla i že se chová tak jak to vidí doma :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi