7 měsíční dítě nechce mlíčko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
7 měsíční dítě nechce mlíčko
Dobrý den, chtěla bych se zeptat a poradit. Synovi je 7 měsíců a ji bez problémů příkrmy akorát teď mi bojkotuje prso párkrát si cucne a víc nic. V noci se mi 2× vzbudí tak ho nakojim, ale moc toho nevypije a přes den to samé. Máte stim také někdo zkušenosti?? Vůbec nevím co stim mlíčko ještě v tomhle věku potřebuje děkuji za rady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dobrý den, mám mimi 7,5 měsíců a máme stejný problém. Přimíchávám mu odstříkané mlíčko do přikrmů a přesnídávek, večer má mlíčko v kaši. Jak píšete, trochu si cucne a dost. Také doufám, že mu to stačí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to také zkusím mu přidávat odstříkané mlíčko do příkrmů snad to bude baštit
děkuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás podobné. Bez problémů jsem kojila teda až do 9.měsíce syna. Poté jsem se ho marně snažila přiložit, řev, odtahoval se, dobře šlo kojit jen v noci. Nyní, v jeho 10,5 měsících, už dávám jen umělé, prostě ho už nakojit nelze…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když on nechce ani umělé. Zkoušela jsem to, protože jsem myslela, že mu už mlíčko ode mě nestačí a nic. Nějak se mi teď v tom mlicku zasekl a nechce ho jinak ho baštit a krásné pribiral
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To bude spurt rozhodne nedavejte flasku a um aj. ptakoviny
vydrzte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mu dělejte mléčnou kaši dvakrát denně. Klidně k snídani a k večeři, bude to možná lepší, než přimíchávat do všech příkrmů. Já našemu půlročnímu dávám kaši k snídani a večer ještě kojim, zatím neodmítá. Ale slyšela jsem, že potom nechtějí pít z prsu, když se najede na častější příkrmy. Ale já už krmím celý den, kojim jen jednou večer a v noci. Někdy ještě brzy ráno. I kdyby vypil vždycky 200ml, tak prostě dávku 1000 ml denně, jak doporučuji, nedá…chystám se na to zeptat příští týden doktorky. Přes den tedy pije vodu, jenže kdybych mu dala prso, nebude chtít nic jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak je spokojený? dostává mléčné bílkoviny v jiné formě? Jogurt/kaše?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radkamik. Asi mu to stačí si párkrát cucnout mlíka…nebo má teď takové obdobi…porád se z lékařkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ASAndrea
Je spokojený. Jogurty zatím nedáváme ale kasičky ji. Myslíte, že by už mohl jogurt??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jogurt jsem dávala od cca 9.měsíce, měsíc a půl po začátku příkrmů, to ještě bude možná brzo. Mám na mysli bílý neochucený ![]()
Jak psala Annabela11, třeba mu to fakt stačí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme to podobně. Holcicka 7 měsíců se nenapije pořádně z prsu, pořád se pouští a zase prisava. Jen když spí, tak pije trochu víc. U nás moc nejí ani ty prikrmy. Ovoce vůbec, masozel par lzice az 60 ml a kaše tak 60 ml. Ani moc nepribira. Jsem už zoufalá. Dala bych ji UM, ale nechce ani to. V úterý jdu k lekarce. Plínky jsou málo pocurane, ale jsou. Navíc jsem ztratila mléko v jednom prsu. Takže kojim jen z jednoho. Kdo nezažil ten stres, nepochopí. Držím palce, ať je brzy lip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No je pak nejhorší ten stres. Mě teda aspon basti vše kromě mlíčka ode mě. Teď jsme změnili polohu kojím v leže musím ho u toho hladit a zpívat mu aby byl co nejvíc v klidu tak vydrží u prsa o chvilku dýl ale to než jde spát. Přes den nepomáhá vůbec nic. V noci když se začne trochu probouzet tak mu hned dám prso, když je rozespali tak saje. Tak snad bude i u Vám vše v pořádku a taky držím palečky ať vše dobře dopadne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radkamik. píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat a poradit. Synovi je 7 měsíců a ji bez problémů příkrmy akorát teď mi bojkotuje prso párkrát si cucne a víc nic. V noci se mi 2× vzbudí tak ho nakojim, ale moc toho nevypije a přes den to samé. Máte stim také někdo zkušenosti?? Vůbec nevím co stim mlíčko ještě v tomhle věku potřebuje děkuji za rady
Dobrý den,
mohu se zeptat, zda se to u Vás s kojením zlepšilo nebo jste dělala? Zažívám to podobné s dcerou. Mockrát děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikola.H93
Dobrý den, zlepšilo. Trvalo to asi 2 týdny, odstříkavala jsem dávala do flastičky. Teď mu bude za 14 dní rok a furt kojím sice uz jen než jde spát a to občas ani nechce a pak ráno a občas kdyz se v noci vzbudí ale občas mu stačí čaj ☺️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit