Kdy domů z porodnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101503
3.2.14 16:37

@maminkas Mě to přijde zítra naprosto v normální termín, víc jak těch jejich „posvátných“ 72 hodin to je, takže dítko by měli bez problémů propustit i bez reversu a co vím, tak dospělé nikdo moc neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
3.2.14 16:39

No tak já jsem měla císaře taky v plné narkoze v úterý ráno a v sobotu nás pustili normálně domu. že se pouští po 4 dnech tak či tak. Ale asi to je jak kde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
3.2.14 16:49

Jinak mě to připadá taky nějak dlouho asi opravdu záleží na porodnici co znám holky který měli císaře tak když bylo vše ok pouštěli po 4 dnech domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
3.2.14 16:56

V roce 2010 jsem rodila také v celkové narkóze císařem. Bylo to v pátek v úterý po vizitě mi ozmámili, že šupajdím domů, byla jsem překvapená, ale je to prý běžné, když jste oba zdraví. Takže nevidím problém si o propuštění říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
3.2.14 17:09

@maminkas neviem v akej si porodnici ale my sme si s holko odkrutili 72 hodin a sli, dr detskej som vysvetlila ze mam doma dve male deti. Bola hodne mila, prepustali ma vecer presne po tych 72 hod malej. Nebolo to ani na reverz. V prepustacej sprave mame len ze nesuhlasime s dalsou hospitalizaci. Mne na gynekologii nerobili problemy ziadne. skus najprv dohodou. Keby to neslo, tak na reverz to ide vzdy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
3.2.14 17:13

Ted jsem si byla nechat namazat jizvu a sestra na me-tak co, porad chcete domu? Rikam, ze ano, ze zitra klidne i na reverz. A hodila na me takovy ksicht a pry-pokud vam mala zezloutne, tak stejne nejdete nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.2.14 17:29
@MarDan píše:
No tak já jsem měla císaře taky v plné narkoze v úterý ráno a v sobotu nás pustili normálně domu. že se pouští po 4 dnech tak či tak. Ale asi to je jak kde. :think:

Měla jsem to stejně, ale měla jsem jen částečnou narkozu. Čekalo se jen, až malá začne přibírat. Jinak by nás pustily dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
3.2.14 17:55

@maminkas normálně jim to řekni. Hlavu ti za to neutrhnou :)
Jinak já měla císaře ve čtvrtek večer a v pondělí ráno jsem šupajdila domů :think: Ale je fakt, že jsem neměla celkovou narkozu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
3.2.14 18:12
@maminkas píše:
Ted jsem si byla nechat namazat jizvu a sestra na me-tak co, porad chcete domu? Rikam, ze ano, ze zitra klidne i na reverz. A hodila na me takovy ksicht a pry-pokud vam mala zezloutne, tak stejne nejdete nikam.

Tak u nás je to to samé..Pokud malá chytne žloutenku, tak by to byl šílený risk. Žloutenka právě přichází 2 až 3 den, musíš doufat, že bude malá dobrá.
Já už nad tím taky přemýšlím, rodím za dva měsíce a chtěla bych po těch 3 dnech domů :think:

• Citovat
  • Upravit
1416
3.2.14 18:23
@maminkas píše:
Ja mam teda po cs v plne narkoze, cisar byl v patek rano a zitra bych chtela jit na reverz domu. Jinak by nas normalne pustili az ve ctvrtek. Ja i mala jsme naprosto ok. Doma mam 18m syna s lehkou dmo a ma hystericke zachvaty, ze nejsem doma. Nehlede na to, ze me tady ten rezim na sestinedeli fakt psychicky nici. Ale jsem docela poseroutka, tak nevim, jak jim to oznamit.

já jsem rodila císařem ve čtvrtek, pátek na JIP, sobota na normálním pokoji a v neděli ráno po domluvě s pediatričkou domů.

připrav se na to, že na tebe budou koukat jako na nejhorší matku na světě. já jsem v neděli ráno řekla sestřičce, že chci domů a ona, že to teda nejdu. Pak přišel doktor a že mě nepustí tak jsem mu oznámila, že malý je podle dětské doktorky v pořádku takže domů jdu a hotovo ať připraví revers.
v nemocnici mě to neskutečně štvalo, spolubydlící na pokoji chrápala a její miminko neustále plakalo. ani já ani náš malý jsme se nevyspali a doma nás čekala rodina připravená pomáhat tak jsem to podepsala.

pokud opravdu chcceš jít domů, nenech se a stůj si za svým :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková