Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj.Chtěla jsem se zeptat,jestli některá z vás chce (bude) rodit na Bulovce?Já jsem tam rodila před 4ma rokama a nemusela jsem se registrovat,stačilo docházet ke konci těhu do poradny.Jenže to jsem chodila ke gynekologovi na Prosek,který nějakým způsobem spolupracoval s Bulovkou.Jsou to skoro 4 roky zpátky a já nevím ,jestli se něco nezměnilo.K onomu doktorovi už nechodím,tak nevím
.Teď jsou ty nemocnice po Praze asi dost vytížený a já na Bulovku chci.Byla jsem spokojená a máme tam dobrou a rychlou dostupnost autem,i když nejsme z Prahy.
Musely jste se na Bulovku registrovat?Už jsem ve 4tým měsíci a nechci to prošvihnout(jestli už není pozdě
)
V Praze se registruje od 14.tt. Takže doporučuju si tam zavolat nebo zjistit na netu, kdy registrují a dojít tam co nejdřív.
registruje se, ja pujdu pristi tyden, rodila jsem tam letos v lednu, takze to spachame znovu tam
Až teďjsem si všimla,že podobný dotaz už tu je
,ale pořád nevím,jestli je nutné se registrovat.Nemáte někdo popř. tel. číslo ,kam bych mohla zavolat?
Rodila jsem tam loni v listopadu.
Registrace je bezpodmínečně nutná… a pokud jsi ve 4. měsíci, mám obavy, že termín už jsi prošvihla, bylo to nějak začátkem 12. tt. Najdeš to na jejich webu.
Příspěvek upraven 24.08.10 v 21:02
hkac-díky moc za ty stránky,moc mi to pomohlo
.Musím to tedy zařídit co nejdřív.Když já mám furt na všechno dost času ![]()
Ahoj,
já tam rodila před rokem pokud se nic nezměnilo, tak tě alespoň potěším, že registrace je otázka pár minut (na rozdíl třeba od Krče před třemi lety…)
A přidám se k holkám, doporučuji tam zajít co nejdřív. A pokud by ti to vyšlo, tak doporučuji i chodit tam na cvičení k paní Šimánkové.
A nevíte někdo,jestli by mohl místo mne k registraci manžel?
Já se teď 14dní nedostanu z práce.Nebo aspoň tel. číslo,kam bych si mohla zavolat a zeptat se?
Číslo určitě najdeš na jejich stránkách, takže se tam zkus zeptat. Loni registracer probíhala tak, že si opsali nějaké údaje z průkazky (+ možná i z OP) a bylo hotovo. (V Krči před dvěma lety chtěli znát snad i manželovo číslo bot
) Manžel si k vůli tomu bral dobolenou, že bude hlídat mladší (čekala jsem, že to bude probíhat podobně jak v Krči) a kdybych věděla, že to bude takhle rychle, tak jsem ji vzala s sebou v kočárku na výlet
.
janet9 píše:
A nevíte někdo,jestli by mohl místo mne k registraci manžel?Já se teď 14dní nedostanu z práce.Nebo aspoň tel. číslo,kam bych si mohla zavolat a zeptat se?
To Ti nejlépe řeknou tam, ale minulý rok to možné nebylo. Musela jsem tam osobně.
Ahoj,taky jsem před rokem měla rodit na Bulovce a byla tam registrovaná..ale nevzpomenu si od kdy.Aasi tam budeš muset osobně..já jsem tam nakonec nerodila a jsem ráda,když jsem tam byla v poradně tak mi řekli,že jestli nezačnu sama od sebe rodit příští středu tak se mám jít do jíné porodnice,jelikož se tam bude v tu dobu malovat a porod.sály se zavřou..
tak to byl teda fakt bezva přístup
a já jsem přenášela a rodit jsem nezačala..nakonec jsem porodila v Neratovicích kde to bylo super!!
![]()
Ahoj, já na Bulovce rodila loni v říjnu a registrovala jsem se hned ve 12 týdnu. Musí se tam osobně, ale jde to rychle. Držím palce, ať tě ještě vezmou ![]()
kecačka píše:
Ahoj,taky jsem před rokem měla rodit na Bulovce a byla tam registrovaná..ale nevzpomenu si od kdy.Aasi tam budeš muset osobně..já jsem tam nakonec nerodila a jsem ráda,když jsem tam byla v poradně tak mi řekli,že jestli nezačnu sama od sebe rodit příští středu tak se mám jít do jíné porodnice,jelikož se tam bude v tu dobu malovat a porod.sály se zavřou..tak to byl teda fakt bezva přístup
Nedělej si iluze, že je v rámci malováni v jiných pražkých porodnicích lepší přístup.
Ten, kdo má termín do malování, tak tomu to vždycky podaj takle, mnohdy i hůř…
(někteří se to třeba dozví i až když přijedou k porodu do porodnice, kam předtím chodili do poradny. Prostě jim to zapomenou říct…
)
Brontiku,to je fakt,jednou jsem byla Na Bulovce nahoře kde jsou porodní sály na monitoru a přivezli tam maminku,která semnou c hodila do poradny,tudíž tam musela být registrovaná,no,prostě začala rodit a oni jí nechtěli vzít,že maj momentálně plno,hustý co?
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.