Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, je tady někdo kdo byl na KET začala jsem před 2 dny špinit a dnes lehké krvácení nic velkého.. ale bolí mě břicho jako kdyby měla menstruace přijít. Mám řízeny KET.
Může to být hnizdeni vajicka. Zavolej do CAR a domluv se s nima.oni poradi nejlepe.
@Kiki1996 Ahojky sem tam zaspinim.. ale na testu mám už dusika co je silnější nežli včera tak uvidíme. Copak Ty
Ahojky, já nešpinim ale mám dost křeče dole snad to je v pohodě.
Sem dneska 7 den po ket a ten digitální mi ukázal včera, tak snad se udrží
@Kiki1996 a bolí té také pořad břicho??? Já občas zaspinim pořad. Tak já ho zkusím udělat rano 🤪já mám dnes takto
Tyjo super! Kdy jdeš na krev? Já se bojím aby krev byla v pohodě. Už mě to přestalo bolet, bolí mě jen zada a prsa.
@Kiki1996 jdu v úterý a Ty? Mě prave bolí jen trosku prsa jinak ty křeče ustaly.. sem tam mě pichne, ale nic nepřetržitého
Až v pátek
, tak potom dej hned vědět, jak si dopadla, držím palečky! A test sis dělala?😀ja už sem se trosku uklidnila, tak jich dělám méně, abych viděla jak sili. Dneska jsem 8 den.
@Kiki1996 dělala mám ho tedy oproti Tobě slabší.. ale vím ze to ryska není a sílí to :-€
A mas fotky na srovnání?
nestresuj se mnou hlavně
bude to dobre!❤️
@Kiki1996 beru to jak to je
porqd si říkám ze do testování mám pořad 4 dny 😀 je pravda ze ten ze včera jsem musela upravit.. pošlu origo ten byl Livsane a dnes máma test je zase o něco silnější
Zrovna sem ti chtěla napsat ať zkusis jinou značku, ukazu ti moje a dnešní je mamatest a je citlivější. Dělej si tenhle
důležité je ze tam něco je ❤️
@Kiki1996 teď na to koukám tady není nic videt na té fotce to je kvalita 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.