7letý a péče o pinďu

63
30.9.17 21:49

7letý a péče o pindu

Ahoj,
chtěla jsme se zeptat jak jsou na tom vaši kluci v tomto věku s péčí o pindu? Kluk si ho odmítá sám přetahovat, ale když to neuděláme má to červené a bolí :( Zase mi už přijde velký na to, abych mu to umývala já.

Podotýkám, že Lukášek je normální zdravý prvňák :) jen s tímto má nějaký problém. Možná blok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
30.9.17 22:00

Syn(4r) nema s timto problem cca od dvou let. Naucil ho myt pindu tatka.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.17 22:05

Náš syn se stará sám (resp. nekontroluju to), ale myslím, že si ho moc nepřetahuje, max. jednou za čas ve sprše. Žádné potíže s ním nemá.

• Citovat
  • Upravit
9909
30.9.17 22:09

Našemu 8letymu musim pripomenout pri kazdem koupani aby si ho pretahnul.Ja mu uz na to nesaham. A nema s tim spokeny nejaky spatny zazitek ze by jsi to s tim spojoval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.17 22:11

Synovi je 6 let a přetahování patří k jeho každodenní hygieně. Dělá to automaticky, stejně jako si třeba čistí zuby. Sám přetahuje od cca 3 let, zpočátku neúspěšně kvůli fimóze, po zákroku, který absolvoval před rokem, jde vše dobře.

• Citovat
  • Upravit
63
30.9.17 22:13
@petra79 píše:
Našemu 8letymu musim pripomenout pri kazdem koupani aby si ho pretahnul.Ja mu uz na to nesaham. A nema s tim spokeny nejaky spatny zazitek ze by jsi to s tim spojoval?

Napadlo mně to, uvolnovali mu jí po 3 tím roce. Prosté sám nechce :( a opravdu mi přijde už velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.9.17 22:17
@nebo píše:
Napadlo mně to, uvolnovali mu jí po 3 tím roce. Prosté sám nechce :( a opravdu mi přijde už velký.

no velký je, ale když to sám nezvládá tak musíš ty.. já má osmiletého a stahuje sám, nicméně musím stát na prahu koupelny a volat - ještě pinďu - jinak by zapomněl a taky trpívá na bolení a červenání.. prostě si o tom zkuste promluvit už je velký aby pochopil co je to nemoc a jak to bolí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.9.17 22:28

@jdukolem Už jsme se o tom v klidu bavili, vždycky řekne že to není problém, že už je velký. A pak ve vaně, zkusí kousek a „radši ty maminko“ a nenechá se ukecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.9.17 22:30
@nebo píše:
@jdukolem Už jsme se o tom v klidu bavili, vždycky řekne že to není problém, že už je velký. A pak ve vaně, zkusí kousek a „radši ty maminko“ a nenechá se ukecat.

věta - věřím, že to zvládneš seš můj borec by nezabrala? u nás zabírá na skoro vše co je mladíkovi „nepohodlné“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
30.9.17 22:34

Mému je sice 5, ale vždycky přetáhne jen kousíček a tím končí, že to víc nejde.. přitom u dr. vždycky přetáhne skoro úplně.. ale nenapadlo by mě, že bych mu ho přetáhla já :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.9.17 22:42
@Tamtama píše:
Mému je sice 5, ale vždycky přetáhne jen kousíček a tím končí, že to víc nejde.. přitom u dr. vždycky přetáhne skoro úplně.. ale nenapadlo by mě, že bych mu ho přetáhla já :nevim:

On kdyby mu bez hygieny nečervenal tak to nehrotíme. Bohužel když 3 dny nepřetáhneme stěžuje si že bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
30.9.17 22:49

Akdyz muto tedy udelate vy tak rika ze ho to boli?
Nebo takhle pisete ze kdyz to neudelate tak to ma cervene a boli ho to.Je to asi zacarovany kruh. Zkuste si s nim promluvit vysvetlit a spolu zkouset, je to blby vek no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
30.9.17 22:52
@petra79 píše:
Akdyz muto tedy udelate vy tak rika ze ho to boli?
Nebo takhle pisete ze kdyz to neudelate tak to ma cervene a boli ho to.Je to asi zacarovany kruh. Zkuste si s nim promluvit vysvetlit a spolu zkouset, je to blby vek no.

Když mu ho umývám já tak si stěžuje jen když drhnem nějakou špínu ze žaludu, při stahovaní nic neříká a nevypadá, že by to jakkoliv vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.17 23:18

Omlouvám se za anonym a navíc i OT, ale snad pochopíte. Pokud by mi syn nechtěl (resp. nebude chtít, je ještě malinký) dělat důkladnou hygienu a bez ní měl problémy, zvažovala bych obřízku. Mám pocit, že hromada kluků v mé generaci ji podstoupila, tenkrát se o tom mezi námi - děckama - nějak mluvilo.
A z vlastních zkušeností, můj první sexuální partner nebyl obřezaný, neumýval se pod předkožkou a kolikrát se mi navalovalo z toho, co se mu tam ukrývalo. Takový orální sex, to byla mňamka. A když si zpětně uvědomím, co mi tam za sajrajt mohl zanést… :poblion: Můj nynější partner je obřezaný, tím je tato problematika vyřešena a jako bonus se mi líbí mnohem víc. :lol:
Prosím, nechápejte mě, jako že chci obřízku propagovat. To v žádném případě!!! Jak jsem již psala, pokud by můj syn měl takové problémy, zvažovala bych i tuhle možnost. Nevidím v tom žádnou vyloženě katastrofu.

• Citovat
  • Upravit
15423
30.9.17 23:29
@jdukolem píše:
no velký je, ale když to sám nezvládá tak musíš ty.. já má osmiletého a stahuje sám, nicméně musím stát na prahu koupelny a volat - ještě pinďu - jinak by zapomněl a taky trpívá na bolení a červenání.. prostě si o tom zkuste promluvit už je velký aby pochopil co je to nemoc a jak to bolí..

Já takhle musím volat i na devítiletého :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati