7letý a péče o pinďu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2614
1.10.17 12:10
@Tamtama píše:
u druhého

Já vím, ale to je opravdu špatně, i když k tomu radí zdravotní sestra, kterou máte v rodině. Ona má stejně zcela jinou kvalifikaci, je zdravotní sestrou u zubaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
1.10.17 13:15

Tak jsem zaladatelce poslal zprávu s odkazem, a všiml jsem si, že jsem ji posílal i loni. Jenže to jsem věděl pouze to, že ten MUDr má soukromou ordinaci v Pardubickém kraji, ale vůbec jsem nevěděl, že tam ordinuje pouze v úterý, jinak je hlavně primářem v nemocnici poblíž Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2614
1.10.17 13:20
@Tamtama píše:
u druhého

Ta zdravotní sestra od zubaře by si měla přečíst, co o tom píše v závěru svého článku MUDr Vladimír Němec PhD.

A rada nakonec:
Nikdy se neřiďte zaručenými radami svých kamarádek, tet, babiček a dalších, že je nutno od malička chlapcům předkožku přetahovat.

http://www.mudrnoragregorova.cz/predkoz.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.10.17 21:03
@gin 124 píše:
Já vím, ale to je opravdu špatně, i když k tomu radí zdravotní sestra, kterou máte v rodině. Ona má stejně zcela jinou kvalifikaci, je zdravotní sestrou u zubaře.

mně není třeba to vysvětlovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
1.10.17 22:41
@nebo píše:
když to neuděláme má to červené a bolí :

Jak je napsáno hned v druhém příspěvku, tak je dobré, aby to syna naučil taťka, jestli je k dispozici. A také, aby ho naučil si ho trochu přetáhnout a zmáčknout pří močení- to by mělo odstranit to červenání a také se pak lépe míří :mrgreen: To je naprostá samozřejmost a cca v tomhle věku by se to měl naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
1.10.17 23:07
@Adéla86 píše:
Jak je napsáno hned v druhém příspěvku, tak je dobré, aby to syna naučil taťka, jestli je k dispozici. A také, aby ho naučil si ho trochu přetáhnout a zmáčknout pří močení- to by mělo odstranit to červenání a také se pak lépe míří :mrgreen: To je naprostá samozřejmost a cca v tomhle věku by se to měl naučit.

fakt? a já pětiletému vždycky říkám, ať si ho nemačká, protože pak čůrá do všech směrů :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.10.17 22:44

Jenom nepatrně zmáčknout mezi palcem a ukazovackem, ale to je právě tím, že ho to má naučit otec někde u stromu :jazyk: Ale alespoň to částečné přetazení, zbytek už je individuální a časem k tomu třeba dospěje :lol: v pěti je na to jeste malej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
2.10.17 23:02

@Adéla86 muži jsou v naší rodině dost nedostatkové zboží, tak snad to nějak vychytá sám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí