7měsíční nechce spát přes den v postýlce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1816
17.1.12 21:03

7m a nechce spát přes den v postýlce

Ahoj,mám sedmi měsíční holčičku,ráno vstává kolem 7,kolem 9 jdeme ven,hned usne v kočárku,spinká tak hodinku,doma se pak napapá a mezi 12 a 13 hodinou si mne očička a zívá,tak jí odnesu do postýlky a nic,nechce spát,otáčí se,nohy strká mezi šprušle,řve a pořád si mne očička,vytahuje si cumel z pusy a hází ho z postýlky.Nevíte,jak na ni,aby usnula?Dneska šla lehnout o půl 1 a usnula o půl druhé,ale za půl hodinky byla zase vzhůru a už spát nechtěla.Nevím,jak na ni.Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
17.1.12 21:07

Tak synátor spal v kočáře do roka a půl :lol: :lol: ,až jsme přešli na jedno spaní denně,tak začal hrápat i v postýlce,ale mnohem mín,než když se mu drncalo se zadkem.Nelámala bych to přez koleno,však ono to jednou příjde.Pokud ti neva věčné kočárkování,tak bych vozila dál.Já pak přitáhla druhý kočár do pokoje a spal v něm doma,což mě velice potěšilo,protože tak odpadly několika hodinové procházky ve vichru,lijáku,mrazu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
17.1.12 21:12

No právě,to počasí :evil: a máme malej byt na druhej,alespon po tom obědě kdyby si schrupla doma,jinak jezdíme po venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.1.12 21:16

nemáš balkon, abys jí vyšoupla v kočáře tam? mě v kočáře syn spal od šestinedělí až do 2 let a 2 měsíců. Pak se to szlomilo a spí doma. On vlastně i v horkách spal doma, ale v kočáře postaveném vedle postele. Dcera je to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
17.1.12 21:17

Tak mě malá spala do roka jedině v kočárku, nikde jinde jsem neměla šanci :lol: takže cca 14dní zpátky mi spí v postýlce :lol: ale taky to trvá asi půlhodiny a jediný, jak usne je, že má lahvičku,je v postýlce a já spím ve velké posteli 8)

• Citovat
  • Upravit
1816
17.1.12 21:22

bydlíme ve čtvrtým patře a bez výtahu,takže kočárek na balkoně nehrozí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
17.1.12 21:29
slonikova píše:
bydlíme ve čtvrtým patře a bez výtahu,takže kočárek na balkoně nehrozí :-(

NO a kočár doma taky nehrozí?Třeba u otevřeného okna?Ted čtu že máte malý byt,no a aspon korba od kočáru? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.1.12 21:31
slonikova píše:

tak kjá máám kočár jen na tom balkoně, ven chodm se šátkem.
Co třeba jen korbička?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1012
17.1.12 21:39

náš malej spal taky jen v kočárku,denně pět hodin chůze,ale šlo to,pak jsme sehnali kočár an balkona bylo to v pohodě,nechápu proč ne kočár na balkon ve čtvrtém patře,my jsme bez výtahu ve třetím,chce to jen pročíst inzeráty třeba na mmb věnuji a prostě pořídit druhý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.1.12 21:40

mě donedávna též spal jen v kočárku a teď mi usne doma,když si s ním lehnu do naší postele,jeho dám na bok a hladím pozádech.Pak buď odejdu a nebo spím taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
17.1.12 21:40
a jak máš velký dítko?Malá má přes devět kilo a asi by mi strhla záda,stačí mi ty čtyři patra s ní v náručí :( Balkon nepřipadá v ůvahu,máme dosti otevřenej balkon,nezastřešenej,jsme poslední patro a bála bych se,že mi vypadne :think:
Alpaka píše:
slonikova píše:
Co třeba jen korbička?
Alpaka píše:
slonikova píše:
Co třeba jen korbička?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
17.1.12 21:49
no to by jsi ten náš balkon musela vidět,tam by jsi prcka nedala ani ty a kočárek by se tam ani možná nevešel.
adlin27 píše:
náš malej spal taky jen v kočárku,denně pět hodin chůze,ale šlo to,pak jsme sehnali kočár an balkona bylo to v pohodě,nechápu proč ne kočár na balkon ve čtvrtém patře,my jsme bez výtahu ve třetím,chce to jen pročíst inzeráty třeba na mmb věnuji a prostě pořídit druhý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
17.1.12 21:53
slonikova píše:
a jak máš velký dítko?Malá má přes devět kilo a asi by mi strhla záda,stačí mi ty čtyři patra s ní v náručí :( Balkon nepřipadá v ůvahu,máme dosti otevřenej balkon,nezastřešenej,jsme poslední patro a bála bych se,že mi vypadne :think:

Já mám prcka 9,5 kg,máme nosítko Ergo a úplně v pohodě,váha se ti rozoží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
17.1.12 21:57
slonikova píše:
Alpaka píše:
slonikova píše:
Co třeba jen korbička?
Alpaka píše:
slonikova píše:
Co třeba jen korbička?

no v náručí je něco jiného, než v šátku. Dcera má jen 8kg. Syn si vyžádál nést v šátku zrovna minulý týden a šlo to taky, má necelých 15 kg. Jako 2 hodiny nést bych ho nechtěla, ale ta půl hoďka … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
17.1.12 22:03

Ja mam, tedy, 3M holcicku, ale pri usinani pres den se nekdy chova stejne. A zjistila jsem, ze ma problem usnout sama, takze to obcas resim tim, ze ji vezmu do naruce a to usne behem chvilky. Myslim, ze to obcas neni na skodu, mimca potrebuji blizky kontakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí