Kvalitní matrace pro dospělé

1638
17.1.12 15:55

Kvalitní matrace pro dospělé

maminky, holky poradíte a napíšete mi vaše zkušenosti s matracemi?bydlíme v Brně..tak jen takové, které se dají odzkoušet v obchodě, lehnout si atd.
Cena tak kolem 10.000 až 15.000 max. mám problémy se zádama, mám ráda tu línou pěnu, tak by tam mohla také být..
jde mi především o kvalitu matrace..děkuji za vaše rady
byly jsme již v ikei, jena nábytek, jysk ..máte nějáké rady, slyšeli jste na tyto matrace nějáké názory? děkuji…moc. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
17.1.12 16:02

Ahoj, ono velice záleží jaké problémy se zády máš. Zajdi si do spánkového studia, tam ti poradí a pak si můžeš matraci koupit podle jejich rady kdekoli. Ale např.: paměťová pěna se nehodí pro plnoštíhlé - zapadnou do nía těžko se otáčí. Naopak příliš tvrdé matrace nejsou zase vhodné pro štíhlé, protože nepodporují ramena a bedra.
my teď máme nově matraci z jysku tu s paměťovou pěnou nahoře a nemůžu si stěžovat. jsme s manželem oba menší (160 a 170cm) a ne moc těžcí (55 a 65 kg) navíc ji teď měli za 50% slevu. já doporučuji pro menší a lehčí lidi tuto. když k ní přihodíš i polštář z paměť. pěny je to super kombinace. my jsme spali předtímna příliš měkké matraci a vždy ráno mě bolela ramena, teďka už ne :-)

• Citovat
  • Upravit
45739
17.1.12 16:11

Šla bych do Studia zdravého spaní, tam jsme si koupili matrace my, pěnove se zónami. Byly asi za 8 tis jedna. Je to blizko Zvonarky, myslím že je to Masna ulice ale mrkni na net. Maji tam opravdu velky vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
17.1.12 16:24

kamaradi maji obchod s matracema a pry uz od 5tis jsou docela kvalitni, pak uz jde jen o pocit.. jinak co jsem si tam mohla polezet u nich,tak Tempur fakt jednicka, ale ta cena :mrgreen: http://www.sleepcentrum.cz/…ena-matrace/?…
ja bych vybirala treba z tech per dormire.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1897
17.1.12 16:55
veria píše: Šla bych do Studia zdravého spaní, tam jsme si koupili matrace my, pěnove se zónami. Byly asi za 8 tis jedna. Je to blizko Zvonarky, myslím že je to Masna ulice ale mrkni na net. Maji tam opravdu velky vyber.

Souhlasím. Mám kámošku, která tam dělá, ale v Praze a doporučila nám jednu. Jsem nadmíru spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
24.1.12 12:31

díky všem kouknu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
24.1.12 12:36

Tak buď to zdravé spaní, nebo my objednávali z internetu, firma mpo trade. Máme teda jen obyčejnou, tak nevím jaké jsou ty dražší, ale nám to bohatě stačí, záda nás nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.1.12 00:04

slamník, ten je prý zdraví :D :D jinak je vážně nejlepší si zajít do obchodů a vyzkoušet si konkrétní matraci jak ti sedne a dát si fakt na čas protože přecijen ji budeš mít dlouho. někde už snad i nabízí možnost, že ti ji půjčí na nějakou dobu na vyzkoušení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lumpisek11
31.1.12 17:49
pomeranca píše:
Tak buď to zdravé spaní, nebo my objednávali z internetu, firma mpo trade. Máme teda jen obyčejnou, tak nevím jaké jsou ty dražší, ale nám to bohatě stačí, záda nás nebolí.

Můžu se zeptat, jak jste spokojená s tou matrací, resp. s firmou? zaujala mě nabídka matrací v akci, ale tuto firmu vůbec neznám, tak nevím, zda ty matrace jsou opravdu kvalitní.
Jinak my jsme měli matrace z Jysku, každá stála 5 000,– a už nikdy více!!! Po 2 letech užívání jsou matrace proloželé, manžel spí skoro na roštu. Je fakt , že manžel je chlap jako hora, váží kolem 100 kg, ale byla nám doporučena i pro tuto váhu.

• Citovat
  • Upravit
11.4.13 14:13

Info hledat - to je nejlepší

Primárně bych asi sbírala informace o matracích - tukni, dostaneš se na KS a je tam blog, kde mají hodně článků.
Ještě také doporučuji anglické články o matracích. Hodně se tam zmiňují o tom, zda jsou nebo nejsou toxické a jaký druh je nejlepší. Je to docela kontroverzní téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.13 08:42

Ja by som kupila dormeo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.15 08:08

Univerzální tuhost

My jsme matraci vybírali loni a řešila jsem ten samý problém. Nakonec jsme to riskli a objednali s univerzální tuhosti z eshopu a byla jsem příjemně překvapená. Myslím, že to byly moderní-matrace nebo tak, můžete si to najít :) Tehdy mě překvapilo, že jsou české a že to vyrábějí až po objednávce, takže to neleží nikde na skladě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
2.11.15 20:02

@pomeranca Prosím, jak jste spokojeni s matrací MPO? Díky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
2.11.15 20:12

@Taz Máme ji už sedm let a uz je to na ni trochu znát. Ale v pohodě se na ni da spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
3.11.15 09:42

@pomeranca Díky moc :-) A jaký typ? Budete si ještě pamatovat? Nebo cenu aspon, že bych podle toho odvodila typ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí