Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chci se zeptat jestli se tady také najdou děti starší 6M měsíců, které ještě namají moc vlasů. Můj syn maj takové bílé chmíříčko a tatínek si dělá starosti. Snad to doroste:(
jejda,vůůbec se neboj!!!moje neteř a synovec byli holohlaví,opravdu !neteř má ted 7 let a polodlouhé pěkné vlásky,synovec má 9 a má jich ještě víc než ona.
Takže klídek,naroste!! ![]()
Neboj doroste
Moje sestra neměla pořádné vlasy do tří let, jen chmíříčko blondaté, takže vypadala pořád jak holohlavá. Ted má krásné husté blond vlasy ![]()
Sestra má 3 děti a všechny měly místo vlasů kolínko, až tak okolo 2 let jim začaly vlasy růst. Takže určitě narostou, neboj ![]()
myneměly vlasy skoro do roka, kamarádky holčička až do dvou let , neboj oni narostou
Neboj, ja nemela do 2 let, muj taky ne a kluk ma par blond chlupu na hlave ted v 16-timesicich. ![]()
Edieee píše:
Chci se zeptat jestli se tady také najdou děti starší 6M měsíců, které ještě namají moc vlasů. Můj syn maj takové bílé chmíříčko a tatínek si dělá starosti. Snad to doroste:(
tak snad už je tatínek v klidu
![]()
Ondrovi je rok a taky vypadá jak hebounký plyšáček-plešáček
. A to chmýří, co má na hlavičce teď, je velký pokrok posledního měsíce ![]()
Edieeee to jsi mě pobavila:-)) neboj, naší Barunce přes dva roky a pořád nemá žádnou hřívu:-) po narození měla víc vlasů, než když jí byl rok!! -Ať se tatínek nebojí, vlasy budou:-))aspoň máte snazší mytí vlásků a snadné česání ![]()
naše byla poleno až do 18 mes..pak teprve jícosi rašilo..a ani dnes to není slavné..a ješte kudrnaté takže prd
Buď v klidu, já neměla do roka ani to chmýří a teď mám vlasů, až mě to občas mrzí ![]()
Mě máma vždy říkala, že se bála, že budu plešatá, protože do svých dvou let jsem měla jen sem tam chmíříčko a teď mám vlasů, že mi to kadeřnice vždy musí pořádně prostříhat, aby to k něčemu vypadalo
Naše Tonička je zatím jen ochmířená, ale já si z toho hlavu nedělám, však oni vlásky narostou. ![]()