7M a žádné vlasy

8
18.2.10 15:48

7M a žádné vlasy

Chci se zeptat jestli se tady také najdou děti starší 6M měsíců, které ještě namají moc vlasů. Můj syn maj takové bílé chmíříčko a tatínek si dělá starosti. Snad to doroste:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1030
18.2.10 15:51

jejda,vůůbec se neboj!!!moje neteř a synovec byli holohlaví,opravdu !neteř má ted 7 let a polodlouhé pěkné vlásky,synovec má 9 a má jich ještě víc než ona.
Takže klídek,naroste!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
18.2.10 15:51

Neboj doroste :) Moje sestra neměla pořádné vlasy do tří let, jen chmíříčko blondaté, takže vypadala pořád jak holohlavá. Ted má krásné husté blond vlasy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.2.10 15:55

Sestra má 3 děti a všechny měly místo vlasů kolínko, až tak okolo 2 let jim začaly vlasy růst. Takže určitě narostou, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
18.2.10 16:08

myneměly vlasy skoro do roka, kamarádky holčička až do dvou let , neboj oni narostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
18.2.10 16:09

Neboj, ja nemela do 2 let, muj taky ne a kluk ma par blond chlupu na hlave ted v 16-timesicich. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1030
18.2.10 16:10
Edieee píše:
Chci se zeptat jestli se tady také najdou děti starší 6M měsíců, které ještě namají moc vlasů. Můj syn maj takové bílé chmíříčko a tatínek si dělá starosti. Snad to doroste:(

tak snad už je tatínek v klidu :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
781
18.2.10 16:11

Ondrovi je rok a taky vypadá jak hebounký plyšáček-plešáček :). A to chmýří, co má na hlavičce teď, je velký pokrok posledního měsíce :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.2.10 16:15

Dekujeme

hned jak příjde dám mu to přečíst:) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9797
18.2.10 16:22

Edieeee to jsi mě pobavila:-)) neboj, naší Barunce přes dva roky a pořád nemá žádnou hřívu:-) po narození měla víc vlasů, než když jí byl rok!! -Ať se tatínek nebojí, vlasy budou:-))aspoň máte snazší mytí vlásků a snadné česání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.2.10 17:47

super

Tak tahle nejak vypada Matýsek, mínus zuby:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
18.2.10 17:49

naše byla poleno až do 18 mes..pak teprve jícosi rašilo..a ani dnes to není slavné..a ješte kudrnaté takže prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
18.2.10 19:15

Buď v klidu, já neměla do roka ani to chmýří a teď mám vlasů, až mě to občas mrzí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
19.2.10 00:05

Mě máma vždy říkala, že se bála, že budu plešatá, protože do svých dvou let jsem měla jen sem tam chmíříčko a teď mám vlasů, že mi to kadeřnice vždy musí pořádně prostříhat, aby to k něčemu vypadalo :mrgreen: Naše Tonička je zatím jen ochmířená, ale já si z toho hlavu nedělám, však oni vlásky narostou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová