8 měsíční dítě chce v noci mléko

330
8.9.17 09:07

8 měsíční dite chce v noci mleko

Ahoj moje 8 měsíční dcera se začala v noci budit a prostě bez mlika neusne. Je vzhůru i hodinu i dyl. Voda ji absolutne neuspokoji. Dokud to mliko nedostane neusne. Přitom předtím spala dobře i bez jídla, ted chce jist po třech hodinách. Ona jakoby vylozene nerve, ale neusne. Nechci ji zbytecne překrmovat, Přes den ji dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
8.9.17 09:11

Ja kojila v noci ještě v roce - v čem je problém? Třeba ma období vyššího růstu. Je ještě mala, dávala bych dle potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
8.9.17 09:12

Obe deti jsem v noci nekolikrat kojila az do roka. Takze mi to prijde normalni. To ze dited nechtela muze mit ruzne duvody - zuby, spurt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
8.9.17 09:13

Tak jí dej najíst, když má hlad. Jaképak překrmování, je ve vývinu. V 8 měsících bych opravdu linii neřešila. Stačí se s tím blbnou holky v pubertě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.9.17 09:13

No jenže ona je na umělém mléku a prý by v noci už pit neměla. Tedy alespoň ne po 3 hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
8.9.17 09:14

Tak jí to mlíko dej. Moje dcera se v noci budí na mlíko ve dvou letech (máme ale od mala UM). Ptala jsem se před půl rokem dětské lékařky a říkala mi, že pokud ho vyžaduje tak jí ho mám dát, že na to má do tří let nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.9.17 09:15

Nejde o linii :D lekarka mi říkala, že to v noci zatěžuje zbytecne ledviny. Ze takhle Stare dite už nemá v noci hlad, že je to jen zvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
8.9.17 09:17
@alena.mo píše:
No jenže ona je na umělém mléku a prý by v noci už pit neměla. Tedy alespoň ne po 3 hodinách.

Já bych jí dávala podle potřeby. Odborné rady jak a kdy se má krmit tu za desítky let byly různé a vždy se nakonec odborníci vrátili k obyčejnému krmit, když má hlad. A tím bych se řídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
8.9.17 09:35

Asi jo, me to neděláš problém ji krmit o to mi nejde. Jen se bojim abych ji tim spis neuškodila. Ale ještě ji není ani rok tak to asi nebudu lámat přes koleno. Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25130
8.9.17 09:41

To je prostě vývoj dítěte, roste, víc se hýbe. může mít větší hlad. Já dvě děti ze tří kojila v noci do 18 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
8.9.17 09:55

Kojím i dvouletou, taky jinak neusne a já potřebuju fungovat. U mlíka je do 3 minut opět tuhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
890
8.9.17 09:57

@alena.mo není pravda. Mám dvouletou dceru a 1-2× za moc se mi jeste budí a vypije 150ml mléka. Vůbec bych to neřešila. Když to chce a potřebuje, tak proč ji to upirat. Moje malá je taky na UM. :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24138
8.9.17 09:58

@alena.mo já dceři v noci dávala mlíko do tří let. Mezi druhým a třetím rokem jsem to více ředila vodou, ale pořád to bylo mlíko. Po třetím roce začala otáčet a mlíko přestala vyžadovat. 8-měsíčnímu bych mlíko bezváhání dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.17 10:20

Moje malá je od narození na UM. Teď je jí skoro 11 měsíců a v noci ještě jedno-dvě mléka pije, záleží v jakém je rozpoložení a kolikrát se za noc vzbudí. Nadváhu nemá a já ji nebudu nechávat hladem, sama se taky najím, když mám hlad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
8.9.17 10:26

V 8m moje děti mléko v noci vyžadovaly i několikrát. Nikdy jsem to neřešila a dala. Zoubky mají v pořádku a překrmené nebyly a nejsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí