8měsíční miminko a moře?

1073
1.3.14 14:24

8mesicni miminko a more?

S takovym mimcem ano nebo ne k mori? Premyslime zda jet nebo odlozit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46867
1.3.14 14:25

Urcite bych jela. Byla jsem s 10. mesicni a v pohode. Hodne mazat, pit, kloboucek a je to v cajku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
1.3.14 14:27

V klidu, ja letela na kanary s 10 - titydeni;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
1.3.14 14:27

No a proč ne? 8o já byla se 7m s mladším, se starším teda až v roce, ale super dovolený. v obou případech na Kypru :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
1.3.14 14:28

Já bych jela, ale přítel chce až později (taky bude mít víc volna). Takže my to plánujem až na začátek září a to bude mít malej rok. Původně jsem chtěla už na začátku června, ale přítel dělá dálkově školu a bude mít spoustu učení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.3.14 14:28

Byla jsem s osmiměsíční a byla to pohoda. Letecky (na autobus bych si netroufla).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
228
1.3.14 14:30

Taky myslím, že je to fajn nápad
Byli jsme s 5-ti měsíčním v Řecku, autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.3.14 14:31

Jela bych, mladší byl poprvé v 9 měsících a bylo zo lepší než když pak za rok chodil :-) jezdíme autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
1.3.14 14:32

No setkvam se s kritikou..jen se zminim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.3.14 14:33

Budeš tady mít možná odpovědi 50 na 50. Takže se asi budeš muset rozhodnout stejně sama. Asi bych zvážila, jak ti třeba jí nebo spí, jestli má rádo svůj režim, usne jinde než ve své posteli, jak případně snáší, když se přes den málo vyspí, jak snášíš jeho případnou rozmrzelost apod. s tím vším bys musela počítat. Každý ti tady poradí podle sebe, ale ty znáš svoje dítě a sebe nejlíp a co může vyhovovat jednomu, nemusí druhému. Já bych s tak malým nejela, dle své zkušenosti, ale mám kamarádky, co jely, jedna říkala, že její dítě se nemohlo aklimatizovat, špatně usínalo, bylo mu horko, druhá byla v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
1.3.14 14:34

Premyslime o letecky..mame teda vic prcku ale nejmensi bude mit na to datum 8mes..potesily jste me :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
1.3.14 14:39

Záleží na každém, ale já osobně uznávám léčivý přínos pobytu u moře a s dětmi se mi nejlíp cestuje dokud ještě kojím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.3.14 14:42

@Lzucis
tak jenom ty si musis zvazit, co ti stoji za to a jake je mimino. nektere ma rezim a kazda zmeno ho rozhodit, nektere mu je fuk, kde je a co se deje kolem.
ja letela se 7m, 11m, 12m a 14m a uprimne nechapu, ze to nekdo dela dobrovolne kvuli treba desetidenni dovolene :lol:

plus nas prcek more nema rad, pisku se odmita dotknout, more se boji (pritom bazen zboznuje). takze ono i s takovou variantou clovek musi pocitat ;)

jinak obecne dovolene detma vseho veku mi prijdou v pohode v ramci evropy. spis nechapu, ze nekdo jede s miminem do egypta a podobne…

edit: ty lety myslim postupne, ne ze bych letela se ctyrma detma (to by me teprve kleplo)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1073
1.3.14 14:44

Tak to my planujem jen Bulharsko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
1.3.14 14:49

Proč ne?
Nám se má miminko teprve nerodit doufám, že to bude brzy. Takže tak v březnu. A pojedeme na Kypr. Takže směle do toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí