8mi letá dcera a noční počurání

46867
30.5.11 07:49

8mi leta dcera

Ahoj holky.

Mam na vaz dotaz a prosim o podeleni se ze zkusenostmi :-) .
Moje 8mi leta dcera se ze so na ne a ze vcerejska na dnesek v noci a k ranu pocurala do postele. Mam strasnej strach, ze se neco deje, ze ma z neceho strach. Pres den je normalni jako vzdy - ustebetana, vesela, pomaha.
Ja vim, ze mohla byt jen v hlubokym spanku a proste se to stalo, jenze jak je to 2× po sobe, tak mam strach.
Stalo se vam neco podobneho? Jak jste to resily? Pokracovalo to?
Dekuji mockrat, jsem z toho nestastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1112
30.5.11 07:59

A není jen prostydlá? Chodila přes den na wc s normální frekvencí nebo častěji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xyz
3294
30.5.11 08:00

A není trochu přistydlá? Pokud se to nikdy nestalo a teď 2×, tak je to spíš nastydnutí nebo opravdu tvrdý spánek, než nějaký stres. Naše to má občas taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
30.5.11 08:02

A ptala si se jí jestli se něco neděje?nějak opatrně?A jinak bych asi počkala,co bude dál :think: a pak bych to probrala s DR.mám ještě 13 letého syna,tak bych to řešila takhle no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.5.11 08:08
xyz píše:
A není trochu přistydlá? Pokud se to nikdy nestalo a teď 2×, tak je to spíš nastydnutí nebo opravdu tvrdý spánek, než nějaký stres. Naše to má občas taky.

Je trosku nastydla, ale nechodi nejak extra casto na WC pres den. Mozna ten tvrdy spanek, ale 2× po sobe? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
30.5.11 08:13
Weru píše:
xyz píše:
A není trochu přistydlá? Pokud se to nikdy nestalo a teď 2×, tak je to spíš nastydnutí nebo opravdu tvrdý spánek, než nějaký stres. Naše to má občas taky.
Je trosku nastydla, ale nechodi nejak extra casto na WC pres den. Mozna ten tvrdy spanek, ale 2× po sobe? :nevim:

Zasla bych k doktorce muze to byt z toho ze je nastydla.
A neboto muze souviset s prichodem sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
30.5.11 08:17

A chodí se pravidelně před spaním vyčůrat? - tím myslím kontroluješ ji? Protože moje 7letá občas řekne, že byla - a pak v noci musí znovu, či se taky občas stane, že se počůrá.

Jinak mě se tohle stávalo také, když jsem byla malá - a většinou kvůli tomu, že se mi zdál sen, že jdu na záchod se vyčůrat …

Nejí víc „šťavnatého“ ovoce v tuhle sezónu? Nebo polívky k večeři?… zkus se nejdřív zamyslet tímhle směrem a pak teprve hledat nějaký problém. Děti když spí, tak se jim to opravdu může stát, a to, že je to bylo dvakrát po sobě může být stále jen náhoda. :kytka: , nebo právě to nastydnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2344
30.5.11 08:23

Ahoj, taky mám 8-letou dceru a taky se nám nedávno stalo, že se počůrala v noci. Ona mi říkala, že byla na záchodě a že nechápe, jak se to mohlo stát a já přišla na to, že se jí zdál sen, že je na záchodě a taky jsem si vzpomněla, že před spaním hodně pila. A pak se to po pár dnech stalo znova, ale myslím, že důvod byl stejný. Já bych prozatím, být tebou, nestresovala a čekala, co bude dál. Třeba to byl jen nic neznamenající nehoda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
30.5.11 08:34

Já si pamatuju, že sem byla už docela velká, když sem se počůrala a taky si pamatuju, že se mi zdálo, že jdu na záchod :lol: Nebylo to teda dvakrát po sobě, ale tak i to se může stát, pokud je trochu nastydlá, chce se jí v noci čůrat, má tvrdý spaní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.5.11 08:37
kamikaa píše:
A ptala si se jí jestli se něco neděje?nějak opatrně?A jinak bych asi počkala,co bude dál :think: a pak bych to probrala s DR.mám ještě 13 letého syna,tak bych to řešila takhle no…

Ptala prave, jestli ji neco netrapi, nekdo ji neosahaval, jestli se neboji jit do skoly atd. Prej neee :think: . No ja jsem taky pripravena jit k MUDr. pokud se to bude pokracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.5.11 08:38
kattkka píše:
Weru píše:
xyz píše:
Je trosku nastydla, ale nechodi nejak extra casto na WC pres den. Mozna ten tvrdy spanek, ale 2× po sobe? :nevim:
Zasla bych k doktorce muze to byt z toho ze je nastydla.
A neboto muze souviset s prichodem sourozence.

Na sourozence se tesi, prala si strasne moc sourozence a jeste k tomu holcicku. Mne se to proste nezda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.5.11 08:44
Mahora píše:
A chodí se pravidelně před spaním vyčůrat? - tím myslím kontroluješ ji? Protože moje 7letá občas řekne, že byla - a pak v noci musí znovu, či se taky občas stane, že se počůrá.

Jinak mě se tohle stávalo také, když jsem byla malá - a většinou kvůli tomu, že se mi zdál sen, že jdu na záchod se vyčůrat …

Nejí víc „šťavnatého“ ovoce v tuhle sezónu? Nebo polívky k večeři?… zkus se nejdřív zamyslet tímhle směrem a pak teprve hledat nějaký problém. Děti když spí, tak se jim to opravdu může stát, a to, že je to bylo dvakrát po sobě může být stále jen náhoda. :kytka: , nebo právě to nastydnutí.

Tak to jsi me uklidnila :hug: . Ja co jsem tehotna tak vidim katastroficke scenare :mrgreen: . Mam strach o malou. Moje sestra se pocuravala, protoze byvala byta a kdysi jsem cetla, ze se to muze dit i traumatem nebo nejakou zmenou. Stehovali jsme se pred rokem a pul do ciziny, ustala to…tehotna jsem 5 mesicu do ted se strasne tesi…
No mne prave rikala, ze se ji zdal sen o tom jak cura tak se pocurala nejdriv v noci, a pak k ranu :nevim: . A dneska to bylo, ze jak prala pracka tak se lekla, ale pracku zapinam takhle casteji. Ona sama chodi curat 3× pred spanim :mrgreen: . Dnes se aqsi zamerim na to, aby nepila na noc, nezdalo se mi , ze by pila vic nez predtim, i kdyz z pa na so byla u tchyne tak je mozny, ze ji napajela, ale ze so na ne nemam ten pocit :nevim: a nebudu zapinat pracku. Tak uvidm, doufam, ze to bude dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.5.11 08:46
lidunkaS píše:
Ahoj, taky mám 8-letou dceru a taky se nám nedávno stalo, že se počůrala v noci. Ona mi říkala, že byla na záchodě a že nechápe, jak se to mohlo stát a já přišla na to, že se jí zdál sen, že je na záchodě a taky jsem si vzpomněla, že před spaním hodně pila. A pak se to po pár dnech stalo znova, ale myslím, že důvod byl stejný. Já bych prozatím, být tebou, nestresovala a čekala, co bude dál. Třeba to byl jen nic neznamenající nehoda :-)

Dekuji za uklidneni :mrgreen: :dance: . Ja kdyz jsem tu nic nevidela o curani :mrgreen: , tak sem si rikala, ze jsem v tom sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
30.5.11 08:47

Holky moc dekuji za uklidneni, opravdu mi to pomaha. Jsem se malem rano rozbrecela :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
30.5.11 08:59

Já teda ještě dítko nemám, první máme na cestě, ALE jak holky říkají, mě se to v dětství taky stávalo a né jednou, že se mi zdálo, že sedím na záchodě, takže jsem to pustila a probudila jsem se v ten moment, jakmile jsem se počůrala, protože jsem měla mokro. Pokud se to stalo takhle parkrát, tak bych v tom zatím nehledala nějaký hloubější problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí