8tt - růžový výtok

463
13.11.19 12:06

8tt, nevím co si myslet...

Holky, tak já nevím co si myslet ????.
Jsem 8+1 v neděli jsem měla růžový výtok, slabší, ale raději jsem jela na pohotovost, tam mi pan doktor řekl, že mám citlivý čípek a že na něm mám cevky, které praskají.
Včera jsem byla u své dr na klasickou kontrolu a říkala, že všechno je v pořádku a že to krvácení je normální, že to praskání cév má hodně těhotných.
Dnes jsem šla v noci na WC a po utreni zase růžová krev, ale trošku více na papíře, když jsem šla asi po hodině zase, tak už nic a teď taky ne.
Nevím, co to jako je, ale vždy mě to rozhodí, nevím, zda odpoledne zavolat dr a poradit se, zda něco na zpevneni cév nebo místo duphastonu vaginální ustrogestan?
Fakt nevím ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lolink
13.11.19 12:18

Uhnizdovani. Ja to mela taky. U obou tehu.

• Citovat
  • Upravit
463
13.11.19 12:21

@lolink měla jsem to už 3× a ještě v 8tt uhnizdovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
13.11.19 12:30

@Toma18 kolem této doby jsem to taky tak měla. Na kontrolách vše v pořádku. Pak přes dva týdny klid a teď o víkendu znovu. Ale tentokrát to bylo tmavší, ne růžové ani čerstvá krev. U dr. mi bylo řečeno že mám níž položenou placentu a občas se to může stát ale jinak vše naprosto OK. Pokud to tvrdí i tvoji lékaři, věřila bych jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
13.11.19 12:32

Zlato růžový je v pohode. Neměla by být krev a hnědá krev :hug: drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
13.11.19 12:39

Taky te uklidnim. Kolem 8 nebo 9 tt jsem taly mela slabe krvaceni a dr rikala, ze je to vcelku běžné, ze to nemam resit a samo to casem predje. Preslo to asi po tydnu a pul pak uz vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.11.19 12:45

Ufff, děkuji holky, cekame vymodlene dvojcatka, takže to tam je asi ještě více prokrvene než jindy. Dr říkala, že nemám plasit, pokud je to po utreni jednorazove a není to po každé toaletě nebo nějak silné. Jen mě právě překvapuje, že to je sice jednorázově, ale ted za posledních 5.dní 2× :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.11.19 12:46

@chaela jako ze to během toho týdne a půl bylo častější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
13.11.19 12:51
@Toma18 píše:
@lolink měla jsem to už 3× a ještě v 8tt uhnizdovani?

Uhnizďování je v 8+1 (takže vlastně v 9tt) dávno dokončené. Nidace probíhá cca 7 dní po spojení spermie a vajíčka, což bylo víc než před měsícem. Ale pokusim se tě uklidnit svojí zkušeností. Když jsem byla na kontrole práve v 9tt, doktor mě předem upozornil, že jak se tvoří placenta a „chytá“ se té mojí děložní stěny, že na UZ vidí, jak obkružuje jednu z větších cév, takže abych hned neplašila, když zakrvácím nebo zašpiním. Už párkrát jsem se divila, jak moc přesně ví a vidí všechno. A měl pravdu i tentokrát- asi za 4 dny jsem začla špinit a plašila jsem stejně jako blázen :mrgreen: Pro uklidnění mi dal Utrogestan, nicméně s jeho selským přístupem, který na něm mám fakt ráda, pravil, že je to ta cévka. Držím palce, ať je to podobná příčina. Špinění růžové nebo i nahnědlé se děje i v prosperujícím těhu, ale člověka to vždy vystraší, protože někdy to dobře nedopadá. Ale to nebude tvůj případ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
13.11.19 12:52

@Toma18 já jsem takto špinila až do 16tt a vše bylo v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.19 12:55

Na tohle ti mohli dát ascorutin - pro zpevnění cév (volně prodejný). Já špinila hned ze začátku a teda víc, dostala jsem utrogestan a ascorutin a je to o. k. ;)

• Citovat
  • Upravit
4523
13.11.19 12:57

@Toma18 jo, bylo to nekolikrat denne, každý den, ale po tydnu a něco se to spravilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.11.19 13:00

@kavenka takže taky časté a růžové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
13.11.19 13:01

@chaela uffffff, děkuji :srdce: a taky růžové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
13.11.19 13:04

Prvních pár dní růžové, potom hnědé. Obojí je prý ok. Opakovalo se to pak ještě kolem 30tt a taky to nic neznamenalo, vše dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí