Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
dnes ráno jsem se probudila a zjistila že špiním do hněda. Včera jsem byla na kontrole a bylo vše v pořádku srdíčko tlouklo a doktorka říkala že je vše jak má být, dělala mi vnitřní ultrazvuk, myslíte že by to mohlo být z toho? prosím vás o vaše zkušenosti
@Kaculina2 píše:
Ahoj holky,
dnes ráno jsem se probudila a zjistila že špiním do hněda. Včera jsem byla na kontrole a bylo vše v pořádku srdíčko tlouklo a doktorka říkala že je vše jak má být, dělala mi vnitřní ultrazvuk, myslíte že by to mohlo být z toho? prosím vás o vaše zkušenosti
taky jsem to po vyšetření mívala, dr říkal, že je to normální. Pokud k tomu nemáš bolesti anebo není krev jasně červená, mělo by to být v pohodě a ustat to. Ta hnědá krev se bere v pohodě. Pokud si ale nejsi jistá, tak zajeď na pohotovost, jsou tam zvyklý, neboj ![]()
Ja te nepotesim. Ja zacala spinit a ze spineni se stalo krvaceni. Samovolny potrat. Znam ale i pripady ze spineni nic neznamenako. Jdi k dr. Pro tvuj klid. Ja z vnitrniho utz nikdy nespinila
Mohlo by být kvůli podráždění, ale zároveň nemuselo a mohlo by se jednat o problém jiný.
Já špinila po každé kontrole. Jestli máš pochybnosti, zajeď do gyn. ambulance ![]()
@Kaculina2 po vyšetření se to stává poměrně často. Pokud je to jen slabé hnědé špinění tak bych se nebála. Pokud máš ale i bolesti břicha nebo je to silnější tak bych jela k dr. Lepší plašit než si pak něco vyčítat.
Doufám, že je to po tom vyšetření…břicho mě bolí pořád…říkala že mám hodně zkrácené vazy po operaci a proto mě to bolí…kvůli tomu jsem tam taky byla
Asi tě také nepotěším, ale já lehce večer špinila, v noci pak nic a ráno jsem už krvácela a ve výsledku byl z toho spontánní potrat
ale držím palce ať jsi jiný případ než já
@Kaculina2 urcite to z toho byt muze ja takhle spinila po kazde ko nebo sexu az do 24tt. Pokud je to jen lehke spineni, tak to by melo byt ok. Kdyby to zesilovalo, bolelo te brisko nebo se objevila cerstva krev, tak zajed na pohotovost.
@Gabrielaaa mrzí mne to, že sis tím také prošla… jsem už 3 měsíce po a pořád to bolí… ![]()
každopádně bych už nikdy jakékoliv špinění nepodceňovala ![]()
@beruska03 tohle je v cloveku furt…mam za sebou dva sp v 10tt a mimodelozni…ted jsem v 6tt a furt litam k doktorce…bojim se