Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobré ráno, jsem ve 25tt a na tvrdnuti břicha a křeče jsem do teď netrpěla. Ale včera kolem 20.hodiny tvrdnuti břicha a křeč přišla a nepovolilo to do dnešního rána. Nejsou to bolesti opakující se za sebou, ale jedna táhlá dlouhá bolest nekolik hodin v kuse. Je to normální? Při každém pohybu to píchne víc, nejlépe je se nehýbat. Roztahovani dělohy už jsem zažila jednou před měsícem a to trvalo jen půl hodiny… Toto je extrém. Je to normální nebo mám plašit na pohotovosti? Děkuji za odpovědi
@lucik333 mazej do nemocnice. Držím palce aby bylo všecjno dobrý ![]()
Ja bych teda zajela na gyndu. netroufam si to hodnotit, ani jsem to nemela, ale ani jsem neslysela, ze by tohle nekdo mel.
Měla jsem to ve 23tt, dráždivá děloha, bylo to způsobený infekcí močových cest, mohla si nastydnout nebo něco, určitě si zajeď k dr. Ládovala jsem do sebe magnézko a dostala antibiotika.
Na pohotovosti už jsi měla být. Ve 25tt radši 100× zbytečně než jednou pozdě. Držím palce, ať to je v pohodě!
@anda.04 píše:
Měla jsem to ve 23tt, dráždivá děloha, bylo to způsobený infekcí močových cest, mohla si nastydnout nebo něco, určitě si zajeď k dr. Ládovala jsem do sebe magnézko a dostala antibiotika.
Zrovna jsem to chtěla napsat… nemohla jsem se ani pohnout, v noci naspala tak 2 hodiny a bolel mě celý podbříšek… závěr streptokok v močových cestách - přeléčeno ATB a za 3 dny OK… @lucik333 šup, šup k dr.
Když je to taková bolest, tak na nic nečekej a jeď.
Držím palce ![]()
Měla jsem to, byla to infekce. Dostala jsem čípky a bylo po problému. Určitě musíš k lékaři, udělá Ti stěry a zjistí přesně o co se jedná. Takže šup šup, k lékaři.
Kamarádka měla takovou křeč ale do zad ve 27 tt. Nechci tě plašit, ale byl to porod v počátku, na pár dnů se podařilo zastavit, ale kvůli infekci pak stejně musela porodit. Naštěstí to dopadlo dobře, má krásnou zdravou a chytrou holčičku.
Doufám, že už jsi u doktora a je to v pořádku.
Nechci tě nějak strašit ale s „křečí“ jsem skončila v nemocnici ve 24tt na kapačkách magnéska a gynipralu…takže šup k DR, ať to vše dobře dopadne ![]()
Je to tak, mely jste pravdu a dekuju za popohnani na pohotovost. Jsem na kapackach magneska. Mimi a deloha mi tlačí v podbříšku na „něco“ nevzpomínám si na ten výraz. Tak se to musí zklidnit. Prvně dle pohmatu to vypadalo na zkrácený čipek, což utz vyvratil. Uf. Je pravda ze jsem včera byla do vecera na nohou, tak jsem si to vydrzazdila sama :/
Dekuju za vaše ranní reakce, doma bych se trápila zbytečně ![]()
@lucik333 Tak teď jenom odpočívej. Určitě to bude zase v pohodě ![]()