Nezletilá mamina

ellievanessqa
22.11.13 17:09

nezletilá mamina

Najde se tu nějaká slečna která je těhotná nebo rodila stejně jako já v 17ti??potřebovala bych si tak nějak vše ujasnit, poptat se, at jdu s čímkoliv na jakejkoliv urad vždy mně posílaj dál a dál..no zkrátka nikde mi nereknou nic jasně..jen vím že většinu věcí-jako je otcovství a tak podobně budu muset řešit přes soud, tak kdyby se tu našla nějaká slečna co by mi řekla třeba své zkušenosti byla bych moc vděčná :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
22.11.13 17:12

Tak se ptej, myslím, že jsme ti tu schopný říct co a jak i my, zletilý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
22.11.13 17:14

A můžu se tě zeptat - ty bydlíš u rodičů, s přítelem nebo sama? Napadlo mě, proč ti nepomůže mamka.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
22.11.13 17:15

Bydlím s mamkou, přítel je věčně pryč-jezdí s kamionem mimo čr tak by bylo bydlení s ním o ničem..

• Citovat
  • Upravit
703
22.11.13 17:18

@ellievanessqa tvoje rodice uz to vi? zalezi taky jestli nechas diteti zapsat otce do rodneho listu a zit asi budes nadale u rodicu ze? na tom taky hodne zalezi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
22.11.13 17:19

@ellievanessqa a co pritel na to ma o ditko zajem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
22.11.13 17:20

@Krkael tak o tom nepochybuju jen mne jde o par konkretních věcí který se právě tím že sem nezletilá lišej oproti zletilým-dnes sem byla s přítelem na matrice kvuli otcovství a bylo nám řečeno že nám to tma nesepíšou že se to bude msuet udělat soudně-dala mi kontakt na nakou paní at se poptám ale je problém se jí dovolat :( zajmalo by mně jestli teda půjde aby to otcovství uznali este pred porodem, prootže když neuznaj bude vše komplikovanější..dostanu rodný list bez otce a pak až po tom co se vše vyřidí dostanu nový s otcem..

• Citovat
  • Upravit
150066
22.11.13 17:22

@ellievanessqa Jestli je s přítelem domluva, tak k soudu nemusíš. Nahlásit otcovství můžete sami na matrice, pokud je přítel zletilý. Pak si můžeš zažádat o porodný, je li to tvé první dítě, asi jo vid? :mrgreen: O přídavek na dítě. Bydlíš -li s rodičema tak asi na nic jiného nedosahneš. Alimenty bud po dohodě s přítelem, není li s ním dohoda, tedy přes soud. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa
22.11.13 17:22

@Safiye o maličkou zájem má, ale jak už sem psala je stejně pořád pryč a tak budu žít i dál u mamky a sme domluvený že mi na malou bude posílat peníze, s otcovstvím souhlasí jen stím stejně budem muset před soud

• Citovat
  • Upravit
kris 2
22.11.13 17:23

No já jsem teda měla prvního syna až v 18, ale řešila jsem toho hodně, třeba budu mít čím pomoct

• Citovat
  • Upravit
11370

Tak to zapsání do RL je ta nejmenší komplikace. Pokud se tam nechá zapsat přítel dobrovolně, tak se hold dopíše dodatečně. Spíš bude asi problém s tím, jestli budeš už plnoletá, až dítě porodíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ellievanessqa

@Anna766 on zletilej je :mrgreen: ale dnes sem byla přímo na matrice a odmítla to s námi sepsat že pokud je jeden z rodičů ezletilý musí se to přes soud.. :cert: :|

• Citovat
  • Upravit
kris 2
22.11.13 17:24

Nějak nechápu proč budete muset před soud kvůli otcovství?

• Citovat
  • Upravit
ellievanessqa
22.11.13 17:24

A když teda nebude psanej v tom rodném listě hned po porodu tak stačí abych podepsala to prohlášení o jménu jen já?

• Citovat
  • Upravit
150066
22.11.13 17:25

Aha už to čtu. Tak asi soudně. Mateřskou si vybrat nemůžeš, nemáš odpracováno, tak to dostaneš rovnou čtyřletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí